Enigma Enigma

Брутальна Творчість

2021-05-17 20:40:12 eye-2 414   — comment 0

7 причин, через які чоловіки бояться красивих жінок

 

Представники сильної статі переживають, що отримають відмову.
1. Чоловік боїться отримати відмову.

Представники сильної статі страшенно бояться отримати відмову від вподобаної дівчини. А отримати від воріт поворот з вуст красивої дівчини - набагато вірогідніше, ніж від милої скромняги.


2. Вони вже переконані, що у красуні є як мінімум тисяча шанувальників.

Поважаючий себе чоловік навряд чи захоче конкурувати з такою кількістю уявних в його голові кавалерів. Часто чоловікові навіть не спадає на думку про те, що красуня може бути не тільки вільною, але і вважати його дуже симпатичним.


3. Боязнь не відповідати певним критеріям.

Часто чоловіки надто переживають, що не володіють певними зовнішніми даними, або не є достатньо забезпеченими чи шановнаними. Що тут поробиш, у чоловіків теж є безліч комплексів. І вони часом ще більш абсурдні, ніж жіночі.


4. Чоловік думає, що жінка вже має партнера.

І правда, як же вона може бути вільна з такою-то зовнішністю? Напевно знайшовся і на цю красуню свій Аполлон або просто дядько з товстим гаманцем. Навіщо навіть намагатися ...


5. Закохатися в красуню - подібно самогубству.

Саме так вважає багато чоловіків, які вже були відкинуті прекрасними дамами або просто чули про те, як красуні в'ють мотузки з чоловіків. Вони впевнені, що ця закоханість не принесе нічого хорошого, крім розбитого чоловічого серця.


6. Чоловік боїться не виправдати запитів гарної жінки.

Він розуміє, що жіноча краса потребує вкладень. Салонні процедури, модні наряди, фітнес, косметика, парфуми, ювелірні прикраси - вони бояться відразу ж отримати прейскурант при знайомстві.


7. Боязнь, що він не буде єдиним у красуні.

Невпевненість в собі часто спонукає такі думки в головах представників сильної статі, як то, що красивій дівчині доступний практично будь-який чоловік - варто тільки пальчиком поманити. І вона обов'язково повинна так робити і змінювати коханих як рукавички, на їхню думку. Хоча варто зазначити, що іноді так і буває.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma