Enigma Enigma

DEM SOKYRA

2019-11-17 11:38:53 eye-2 6582   — comment 4

А давайте-но ми розповімо вам як успішно проходить розведення військ.

"11 листопада на ділянці розведення в районі Петровського безпілотник малого радіуса дії вперше виявив 50-метрову траншею (не була зафіксована за даними спостереження від 3 листопада), в якій знаходилися п'ять людей в камуфляжному одязі, приблизно в 580 метрах на південь від північного краю ділянки розведення і приблизно в 1 км на схід від його західного краю ", - відзначили в прес-службі.

Що таке у війні 580 метрів і кілометр дистанцій до позицій. Це ніщо, це тут, поруч, це як рукою сягнути. Це означає, що там будуть створені вогневі точки. Фортифікації. І поліцейські, що повинні працювати в сірій зоні, перебувають під загрозою знищення з боку противника. Причому просто стрілецькою зброєю.

Копати ці позиції бойовики почали через день після того як наші війська відійшли. У той самий час представники штабу ООС пояснювали розгніваним журналістам, які не побачили, як бойовики пустили ракету підтверджує, що вони відходять, що це просто журналісти сліпі, ракета була, просто вона була маааааааленька... І те, що півтора десятка камер не побачили ракету бойовиків — це випадковість.

Для Росії війна триває. Вони роблять те, що їм вигідно. І вони обдурять. Зеленський хоче зустрічі в «нормандському форматі», не звертаючи уваги на слова Росії, що це спілкування можливо тільки після того як Донбасу дадуть особливий статус. По факту — федералізація. І все одно наш президент заради цієї зустрічі розводить війська, розміновує позиції, дає можливість ДРГ противника йти далі.

До слова, цікаве питання. Підірваний при обході позицій комбриг 128-ї бригади та три офіцери. Три офіцери у важкому стані та один в стані середньої важкості. І так, це сталось недалеко від Петровського та після розведення.

Чому штаб ООС мовчить в тряпочку про те, що це швидше за все був візит ДРГ? Я, звичайно, вірю в різне, але не в те, що комбриг і три офіцери підірвалися через свою тупість, обходячи з тилу позиції. Ніхто не мінує тил своїх позицій. А ось те, що ДРГ встановила радіокерований фугас на місці, де з'являється командування – це, друзі, дуже ймовірно. Ах так, це їх так з АГСу порвало... і чому я тепер не вірю штабу ООС?

Ми програємо. Політично. Стратегічно. Тактично. У внутрішній політиці і в зовнішній. І на полі бою.

Але нема чого боятися. Тому що на носі ще розведення по всій лінії фронту і «нормандський формат» з федералізацією Донбасу.

Хто зробив це разом?

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma