Enigma Enigma

Тарасенко Анатолій

2019-12-08 18:06:13 eye-2 3270   — comment 0

А ТАК чекАємо!

П"ять пунктів для виконання нами Програми АТАКА "А ТАК чекАємо!"

Перше. Це усвідомлення і прийняття рішення, що єдина підстава звільнення від кримінальної відповідальності за злочини терористичної спрямованості - застосування до учасника терористичної групи чи організації частини 2 статті 258-3 КК України.

(Звільняється від кримінальної відповідальності за діяння, передбачене частиною першою цієї статті, особа, крім організатора і керівника терористичної групи чи терористичної організації, яка добровільно повідомила правоохоронний орган про відповідну терористичну діяльність, сприяла її припиненню або розкриттю злочинів, вчинених у зв'язку із створенням або діяльністю такої групи чи організації, якщо в її діях немає складу іншого злочину.

{Кодекс доповнено статтею 258 - 3 згідно із Законом № 170-V від 21.09.2006 ; із змінами, внесеними згідно із Законами № 2258-VI від 18.05.2010 , № 1689-VII від 07.10.2014 )

Друге. Безпосередньо (читайте https://ssu.gov.ua/ua/pages/206) чи через адвокатів Програми АТАКА вийти на осіб, які приймають рішення щодо застосування частини 2 статті 258-3 КК України: відповідальних співробітників СБУ, прокуратури, а також суду.

Третє. Підготувати відповідні документи (у співпраці з адвокатами Програми АТАКА) для гарантованого застосування до зацікавленої особи/осіб частини 2 статті 258-3 КК України і надати ці документи за належністю.

Четверте. Пройти публічну чи (за бажанням та можливістю зацікавленої особи та її довірителів) таємну процедуру легалізації як особи, яка добровільно повідомила правоохоронний орган України та сприяла припиненню діяльності чи розкриттю злочинів ТО/ТГ.

П"яте. Судовий процес. Проходження всіх стадій судового процесу для спеціального звільнення від відповідальності та залагодження інших (цивільно-правових, адміністративних тощо) складнощів з законом колишнього терориста.

Тільки повне очищення від помилок минулого дасть можливість мирно і спокійно жити в сучасній Україні, Європі, в усьому світі.

І навіть - у майбутній раші. Що покаялась 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma