Enigma Enigma

dvornik_patriot

2020-07-07 04:45:25 eye-2 76   — comment 0

А як вам такий

сценарій розвитку? Ніякої опозиції нема. Нема і влади. В демократичному розумінні устрою країни. А є олігархічно- кланова корпорація. Поширюйте месидж. Для чого - скажу потім.

Принаймні ця версія має право на існування. 

Так от. Відомо що кожен олігарх, а олігархами являються УСІ хто має зв'язки ,при владі, з бізнесом- без різниці який рівень доходів та на кого він записаний. Тобто - місцеві теж є олігархами навіть сільского значення якщо впливають на місцеві вибори. Особливо коли треба розпродати землю.

Так от , олігархи звикли дивертисифікувати свої політичні ризики , вкладаючи в різні політичні сили та медійні голови. Інакше програєш. Це вони засвоїли чітко. Тому ВСІ,практично - ВСІ олігархи якось пов'язані між собою ,обов'язками та боргами.

Тому - передають владу з рук в руки,якщо переграв ,на марші - інший олігарх. Транзит влади.

Міжнародні корпорації та країни роблять теж саме,дарма що вважаються демократичними. 

Тому не буде перебільшенням якщо ми спробуємо провести паралелі між Порошенком та іншими олігархами, на мить відкинувши їхні патріотичні срачі та показові вистави.

Тоді все збігається. Та всі й так все розуміють. Гасло - Рука руку миє - вигадане не зараз.

Тому цілком ймовірно. Що Петро передав Зелі всіх кого вів сам,до того. А вів від Ахметова. Ахметов працює з усіма помаранчовими владами,бо іншого виходу нема. Дарма що вважається донецьким. 

Тому він перейшов до Зелі. Беня теж плавно переходить,як вимпел, від Януковича до Петі , а тепер до Зелі. Бо, повторюсь вони всі кладуть яйці в різні кошики-співпрацюють разом з усіма - грішми , хто переможе.

Тому не гріх роздивитися комбінацію що Петя ,нахапавши негативу від війни, передав владу Зелі. Домовившись з Бенею. Луценко літав туди ще при владі. А у Луценка були всі на весіллі сина.

Отже - Порох передає владу Зелі, відмивається від бруду , Зелі - транзитна фігура, збирає негатив від війни, "усталі ваєвать" тощо. Беня повертається. 

Проросійська політика Зелі тихо дрейфує в бік проєвропейської, бо його підтримував Госдеп. 

Що в остатку? Всі в наварі. Фіксінг прибутків та балів. 

Цікаве інше. Пішла гра на повернення Петі. Якщо вийде. Бо Юля вмикнула форсаж- палить усіх нє по децкі, але правди не скаже бо пацанські закони не дозволять. 

То що виходить? 

Ці слова до прихильників Зелі. Ви тричі помилилися. З росією, посадками та своїм парнєм. Вас розвели як котенят.

Пропоную іншу гру. Власну. Бо прихильники петра теж помилилися. Ставили на сильного лідера що виграв війну а отримали поразку.

Наша гра буде така. "Там" своїх нема. В олігархічних кабінетах. Свої вони - самі собі. Ну - хіба що ви на них працюєте та отримуєте там оплату. 

Тому треба вести себе так щоб вони всі зрозуміли - їхня гра викрита. Нехай грають в нашу. Народну.

Влада ж це народ а не олігархи. Скидати та погрожувати їм теж не потрібно. Сил в них більше. 

Майданити - собі дорожче ,росія скористається.

Тому слід керувати процесами з низів. Оголошуючи владу та опозицію - ДО виборів. Формуючи віртуальну владу та опозицію. Ставлячи як на коней. Ось мій кінь а ось твій. Але щоб - порівну. Нехай змагаються.

Між собою. 

Бо в змаганні вони балансують сили, одне одного не знищать і не посадять( хоч так -хоч так) але поступки будуть. І суттєві. Якщо тиснути.

Бійцівські бої. Правила виставляють господарі. Олігархи господарями є зараз. А треба - навпаки. Щоб народ став господарем.

Народ має використовувати відкритий код.

Що то таке. В інтернеті оголошується - реальна влада та реальна опозиція. Ось цих ми просуваємо у владу ,бо є шанс, всих інших - в опозицію. Привселюдно.

Уявляєте почуття олігархів якщо вони втратять кермо? Отож. Бо кермо прозоро перейде до народу. Про все треба відкрито домовлятися- хто на кого ставить.

Наприклад. Зеля - транзитний пасажир. Порох має прийняти владу - щоб продовжити курс на ЄС. Нам лишень треба відкрито обговорити з прихильниками тих та інших , в блогах(щоб вони всі це читали. кандидати) та поділити порівну між нами.

Тобто - Зелю оголошуємо - приїхавшим а Пороха - новоприбулим. Але це не означає що Порох прийшовши до влади - щось виграє. Він теж тимчасова фігура тому має виконувати все що ми йому скажимо. 

Бо на слідуючих виборах ,його має замінити та фігура на яку вкажимо ми. 

Щоб олігархи не заважали цієї грі( них свої армії) треба перестати критикувати їхні дії. Тим більше - погрожувати їм.

Олігархія відсохне сама собою коли в країні буде безпечно їхнім бізнесам. Саме тому вони всі лізуть у владу, не тільки красти а ще й охороняти бізнеси від мародерства влади(одне одного).

Народ має керувати владою та опозицією,обговорюючи кандидатури та висуваючи їм умови співпраці. А не олігархи - між собою. 

Зараз нам потрібна міцна фігура - проти Зелі,щоб легітимізувати транзит. А Юля блефує. З МВФ вона явно переграла себе. Бені на руку. Палиця там спалився як Бенін солдат , в спорі з Фіялою , на Шустері. 

Послухайте уважно - цю маячню. Це принизливо до країни. Це ганьба. Ганьба нам усім. Як вибоцям та країні. 

Чехія віддали останній борг ще в ...95 році. І йому це кажуть - на що він відповідає - Ви скуповуєте нашіх банкротів.

Красти треба перестати - відповідає Фіала. А Юля всю цю бадягу ,проти МВФ і затіяла,занаючи скільки та хто краде та приховуючи правду,скинула провину на МВФ. Це зашквар. Гнати з політики.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma