Enigma Enigma

Юрко Антоняк

2019-01-25 23:30:18 eye-2 6955   — comment 57

Афера з бубенчиком луснула - давай на гора Кошулинського?!

Саме так! Повністю погоджуюся з аргументацією Зіновія. На додачу можна хіба що пригадати нещодавню антиамериканську та антинатівську риторику "Свободи" та інших "теж націоналістів", котрі розвішували по стінах плакати з зоряно-смугастим орлом, який рве кігтями живе тіло України, та пафосно промовляли з проплачених москвою телеефірів: "Пане Ющенко! Ваша дружина - американка!" Афера з бубенчиком луснула - давай на гора Кошулинського?! ((((

Zinoviy Huzar

Багато дискусій серед френдів останнім часом бачу про необхідність обирати націоналістів і Кошулинського. А хіба політичні погляди Порошенка в даний момент чимось відрізняються від націоналістів? Кошулинський президентом не стане і наші проблеми не вирішить, а виглядає, що Свобода вирішила не закопувати і так невеликий рейтинг Тягнибока. А от путіну ви зробите подарунок ... Ваше несприйняття справжнього президента України сильніше за ненависть до кремлівського щура? Програє Україна.... 
Кошулинський і сам знає, що не стане президентом. Думаєте гучних слів про розрив дипвідносин з Москвою й позбавлення олігархів влади, тарифів достатньо?? Подивіться уважно на склад нинішнього парламенту, оце і є результат декларувати все, на що клює виборець. З обіцянками нинішніх кандидатів на президента те ж саме. Більшість кандидатів використовують президентські перегони як репетицію перед парламентськими виборами.
І голосувати за Кошулинського на президента - це просто витратити свій голос даремно, на даний час він не має ні шансів, ні необхідних вмінь, а зараз не час покладати долю України на "якось". Кошулинський втримає ситуацію і може його так само слухатимуть європейці, котрі сплять і мріють про зняття незручних для них санкцій? ... Гадаю, 1-2% - його максимум і то - не факт. Буде приблизно як у Тягнибока та Яроша в 2014 р.
Реальні шанси наразі мають тільки Порошенко, ЮВТ, Зе, та Гриценко. Голосуючи за Кошулинського в першому турі, ви збільшуєте вірогідність побачити в бюлетенях другого туру Зеленського з Тимошенко. 
Дуже багато питань і до "Свободи". Виборці пам'ятають ген. прокурора Махніцкого, міністра оборони Тенюха і де Крим, Швайку міністра і Мохника ..., а на них люди мали велику надію і де тепер та надія? Хто відповість за смерті нацгвардійців під ВР у 2014 році? А я не забуду гранати, якими свободівці убили нацгвардійців. Ні гранату Левченка у ВР, а також неголосування депутатів від Свободи за визнання Росії агресором ... Хто відповість за зрив угоди про видобуток сланцевого газу? Це ж свободівці на користь москві її зірвали . 
Кремль фінансує/підфінансовує всі ультраправорадикальні партії в Європі, то чому наші гірші? Так, у мене теж є такі підозри... А фотки Тягнибока з ле Пен, яка бере гроші в Кремля, думаю, бачили всі. Людина, яка бере гроші в Кремлі, не може бути проукраїнською. Ви дійсно цього не розумієте? Може не поділяти поглядів і брати гроші? 
Петро Порошенко дав нам Томос, офіцйне вітання в армії "Слава Україні", україномовне кіно,ТБ, збільшив кількість української музики на радіостанціях,заборонив Вкантактє і Аднакласнікі, забезпечив безгаз і безвіз, переорієнтував торгівлю й пасажирські транспортні потоки з Москви на Європу ... І це при тому, що в перші два роки весь час зайняло створення армії і оборона. Тому будемо голосувати за Кошулинського? Він би краще справився?
Є такий вислів: благими намірами стелити шлях до пекла. 
У Кошулинського біографія таки дивна - не просто військовий савєцької окупаційної армії в Німеччині, а заст. комвзвода, комсорг 8-ї УСАБ п/я 95826. В першій половині 90-х до 1996 року в Росії, по золоту працював, а потім раз - і член партії СНПУ- попередника "Свободи" в Україні. І ким він працював в Україні аж до 2001 року - невідомо ... Питання в тому, що неясно, ким він був усі 90-ті роки в Україні? 
Мене ця дивна біографія насторожила ще тоді, коли його на віце-спікера обирали. Ви поясніть мені - чим займався і на що жив ваш кандидат у другій половині 90-х років, після служби в Радянській армії та заробітків на золоті в Росії. Елементарне в Європі було би питання до будь-якого чиновника або претендента на виборну посаду - чим ви заробляли собі на життя і чи сплачували податки. В Гуглі - там дірка в біографії довжиною в роки ... 
Кошулинський очолював фракцію Свободи у Львівській міськраді ,яка мала абсолютну більшість, 54 мандати, у попередній каденції. Нічого доброго не зробили. На наступних виборах пролетіли як до ВРУ, так і Львівської міськради . Докерувалися здібні й талановиті так , що тепер Свобода має у Львівській міськраді 7 мандатів і то - бариги, власники стоматклінік, аквапарків ... А Кошулинський програв вибори міського голови, а тепер зібрався в президенти ... Чому ми нічого не чули про діяльність Кошулинського на благо України аж до початку передвиборчої компанії? Саме діяльність, а не гучні заяви, та й ті почали лунати ось буквально місяць-два тому. А що зробив конкретно?
Маємо - не бережемо, втрачаємо- плачемо! Часом мені здається, що про війну всі забули і з гарними гаслами політичних популістів можемо опинимось там, де й 100 років тому. От невже це не очевидно? Голосуйте за Петра Порошенка і не займайтесь ілюзіями.

P. S. З коментарів на ФБ.

Лідія Кіцила Абсолютно погоджуюся! А за п. Кошулинського, якого поважаю як людину, якось навіть прикро ... Даремно він погодився на таку «роль

  • Юрко Антоняк Нема такої посади - хороша людина. На жаль! А може й на щастя?

  • Лідія Кіцила Юрко Антоняк так, погоджуюся ... тому й прикро!

  • Юрко Антоняк Успішними бувають люди цинічні й прагматичні. А якщо Провидіння поставило їх реалізовувати добру справу - то ціни їм нема!

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma