Enigma Enigma

Сергій Григорович

2020-03-03 10:27:31 eye-2 3054   — comment 3

Арифметика сепаратизму "Л/ДНР".


Арифметика сепаратизму "Л/ДНР".


Дивився  ролик з чат-рулетки одного з відомих блогерів з парою жительок "ЛНР":
" -- Ми захотіли відділитися, чому ми не маємо права?
- Твій чоловік служить окупантам, ви - зрадники країни.
-- Ви наших дітей вбиваєте.
- А чому окупанти ваші військові ховаються серед дітей?
-- А у нас був референдум І ми всі так вирішили, виділитися
- То був незаконний референдум.
-- А ми народилися в СРСР і наша мова російська, чому ми не маємо права?
- Хотіли в Росію, треба було продати квартиру по нормальній ціні, і їхати туди. А зараз ваша квартира коштує в 10 раз менше і війна.
..... "
І стало мені печально, наче немає в країні держави, засобів масової інформації, наче немає взагалі. 6 років війни. Якісь там "міністерства інформації" удають що працюють ... Телеканали, де представники олігархів-конкурентів намагаються обплювати один одного і займаються тільки цим.
Ще і того стало печально, що то була розмова підготовленої освіченої людини з простою молодою тіточкою.
Перше що тут було неправильне, що те, як склалися ролі, начебто стоїть тіточка з дитиною і говорить проти пушкаря, який по ній стріляє ... а не стоїть Україна, що грабується другою в світі військово-пропагандистською машиною РФ.

Це вимусило мене написати хоч якусь примітивну арифметику цієї всієї історії з сєпаратизмом "Л/ДНР".
Щоб це не виглядало, наче пушкарь на розстрілі дає юридичні доводи тіточці з дитиною про загальнодержавний суверенітет і загальнодержавний референдум. Чому взагалі потрібен цей загальнодержавний референдум, якщо от вони захотіли відділитися?

Перше це поняття "вони". Всім відомо вже. Приїхала іноземна агентура. І Стрєлков і Бородай вже публічно визнали, що вони приїхали, організували, матеріально забезпечили і очолили бунт кримінального елементу. Починаючи з грабунку відділень банків і банкоматів де лежали зарплати і пенсії жителів Донбасу. Громов зізнався, що Плотницький обстрілював Луганськ артою, щоб роздмухувати анти-українську істерію. Відомо вже всім, скільки награбували і Моторола, і Захарченко, і Плотницький, і ... І Моторола вже публічно зізнався як розстрілював військовополонених особисто.

Приїхала агентура... Далі "збирайте людей на мітинг вирішувати як далі жити".
На мітингу прострелили ногу, чи зламали руку "не своїм лідерам", або тим всім, хто відкрив рот за Україну. Тут бардак, давайте завтра мітинг зробимо. Тому самому Губареву поки він заліз на сцену, так само зламали руку просто на камеру, бо він їм тоді здався не своїм. По дворах бігали ногами добивали тих, хто щось сказав за Україну. Все це є на відео в Ютубі. На завтра вже після цих звірств збирається на мітинг вже тільки антиукраїнський елемент. Так була встановлена диктатура кримінальщини в містах і селах.
Далі вони організували "референдум" на ксерокопійованих аркушиках. Отакі були "ВОНИ", просто замордовані і залякані кримінальною хунтою люди.
Хто реалізовував референдум? Саме ті люди, що організовували вибори-приписки Януковичу ...
" - але ж народ проголосував!"
При повному подавлені альтернативної точки зору, альтернативних ЗМІ, альтернативних партій, при мордуванні і каліченні всіх опонентів, які б могли донести і пропагувати альтернативну точку зору.
Замість альтернативної точки зору, були сумасбродні сатанські страшилки про фашистів з Києва, які всіх будуть убивати.
Зараз всі прекрасно знають, як "фашисти повбивали всіх" у Запоріжжі, Херсоні, Миколаєві, звільненому Слов'янську, ... і чому жителі "ЛДНР" постійно туди їздять за продуктами, документами і пенсіями.
...
Але тут буде проблема. Розмова-то йде з тіточками, які і тоді у 2014-му вважали що "с Расієй будєт лучше".
Їм не поясниш, що Путіну було непотрібне вугілля Донбасу, у нього в Кузбасі є втричі дешевше, повно. Не поясниш, що складні хімічні виробництва ніяк не виживуть без інфраструктурної налагодженої за десятки років промислової інтеграції.
Ще в 14-му пояснювали детально, що мова йде чисто про розграбування і мародерство Донбасу, економічне знищення регіону. Щоб нашкодити Україні і самому Донбасу, щоб знищити промисловий потенціал і енергоресурси. Зараз вже все це очевидно і наявно. Все розграбовано, знищено, розпиляно на метало-брухт, затоплено, віджато. Зараз вже Путін хоче повернути це все в Україну назад. Ще і з деморалізованим і криміналізованим населенням.
Цим тіточкам не поясниш, що стрілкови з кургінянами просто вішають локшину і клеють дурня, що вони самі вірять, що можна було легко віджати з допомогою моторол і бабаїв території, які під державними гарантіями недоторканності США і Великобританії по Будапештському меморандуму. Ці тіточки не зможуть (побояться) повірити, що ці "защітніки" свідомо обрікали їх і весь Донбас на довгі роки злиднів, митарств, смертей, війни. Ще і заляканими руками "наших мальчіков".
Це реальна проблема. Жінці сєпарського артилериста не дійде до серця про складнощі промислової і вугільно-хімічної інфраструктури або світової дипломатії. Вона зараз все це бачить, бачить 6 років, але під гіпнозом тотального страху і безвиході боїться це усвідомити.

Давайте простіше, для простих людей. Захотіли якісь люди під чиєюсь пропагандою, під чиїмось залякуваннями відділитися.
У країні є земля, є природні ресурси, і є інвестиції у будівлі, промисловість, інфраструктуру, дороги і таке інше. В кожній області значну частину цих інвестицій зроблено всією країною. Нинішній окупований Донбас, це була дуже, дуже, дуже проінвестована земля. Там майже - один суцільний населений пункт з сіткою доріг кожні 500 м. Відстані між містами символічні, від Донецька до Макеєвки сто метрів, це реально (дивіться карту). Це величезні кошти. Купа підприємств і будівель які належали державі, юридичним і фізичним особам, що не хочуть, і не хотіли відділятися. Величезна кількість людей зі своєю власною землею, житлом, підприємствами жителі Донбасу, які не хотіли відділятися. Дуже багато російськомовних, які не хотіли відділятися. Тільки два мільйони людей втекли з мордору, що вчинила на Донбасі Москва. Ці люди вщент пограбовані. Їх пограбували на житло, статки, сади-городи, підприємства, родинні сердечні зв'язки. Багатьох знищили чи покалічили долі.
Навіть мільйони людей, що залишилися, і ті, хто за "Л/ДНР" і тих, яким "все одно", або тим, хто не зміг втекти.
Їх глобально масово пограбували ... на вартість їх житла і майна, на їх рівень доходів, на навколишні підприємства з робочими місцями, на інфраструктуру, яка знищена і не працює. На місце, де саме концентровано зосереджені розроблені природні багатства. На родинні сердечні зв'язки з жителями України. На юридичний статус громадянства, на можливість пересування між країнами. На освіту для дітей. На цивілізованих освічених розумних працьовитих людей сусідів, які раніше їх оточували, а зараз втекли. На можливість жити в мирі під цивілізованою владою.
Те, що потрібний всеукраїнський референдум для відділення, то не просто юридична формальність. Це договір взаємної довіри при величезних масових загальних інвестиціях в окремі місцевості. То труд і статки поколінь всієї країни які десятками років вкладалися в окремі регіони і робили дотації туди.
На сьогодні на Донбасі це все просто розграбовано і знищено, знецінено, як не дієздатне. "Путін памог".

В Україні солідарна пенсійна система. Підприємства Донбасу мали б працювати і платити пенсії похилим місцевим людям.
Замість цього адепти "Л/ДНР" всі підприємства знищили, розграбували, зупинили.
Ці пенсії, замість них, їх батькам і бабусям платять українці. Чисто з понять милосердя і гуманізму.

Отакий от сєпарский проект для Донбасу. Це просто масове мордування і пограбування. На сьогодні вже всім це очевидно.
Такий собі привіт від хіхі-каючого майора дяді Вови Путіна з КДБ.
Все це було зрозуміло і відомо освіченим людям ще у 2014 році. Про це говорили, кричали, намагалися донести, але марно.
Протилежна пропаганда з поламаними руками, простріляними ногами і тортурами на підвалах багатьох перемогла.

От такий от справжній проект сепаратизму Донбасу. 6 років тому про це знали, зараз ЦЕ ВСІ БАЧИТЬ.
Такі от справді люди, які підтримали і підтримують цей проект. Словом, ділом, мовчанням, піддакуванням.

В цьому ролику говорив не пушкарь з тіточкою-мішенню. Говорила жінка артилериста, яка словом і ділом підтримує цей мордоський людино-ненависький проект пограбування і мародерства України і Донбасу. І говорив чоловік, за рахунок якого виплачується пенсія бабці цієї жінки-сєпарки. Чоловік, якому в країну принесли масове пограбування, мародерство, руйнацію економіки, розбрат, війну. Якому самому йти, або відправляти синів, онуків, племінників, ... на священну війну по захисту Батьківщини.

У 2014-му це було питання віри фахівцям і чесним людям, які розуміли і казали, що відбувається, а сьогодні, це все - очевидна реальність.
Така от арифметика сєпарського проекту "Л/ДНР".

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma