Enigma Enigma

Kevin Harris

2024-06-22 08:48:01 eye-2 3969   — comment 0

Артур Кузьменко до армійської служби у своєму рідному Запоріжжі вчителював у школі, а зараз боронить Україну від загарбників

Заступник командира однієї з рот 151-ї ОМБр молодший лейтенант Артур Кузьменко до армійської служби у своєму рідному Запоріжжі вчителював у школі, даючи учням знання з історії та географії.

- В армійських лавах перебуваю вже понад вісім місяців. Від повісток не ховався, чекав своєї черги й дочекався. Порівнюючи свою солдатську та офіцерську службу, приходжу до висновку, що в офіцерів на порядок вищий рівень відповідальності. Оскільки відповідаєш не тільки за себе, а й за підлеглий особовий склад. 
Солдати, як на мене, – це дорослі діти, ніби як учні, лишень з більшим рівнем проблем. Тож стає у пригоді досвід учителювання.Маємо розуміти, що, по всьому, ця війна може триватиме ще довго. Тож мусимо зробити все можливе і неможливе, щоб цей термін якомога зменшити, щоб наші діти чи навіть онуки не стикнулися з таким страхіттям. «Contra spem spero!» - підсумував крилатим висловом свої думки Артур.

151 окрема механізована бригада

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma