Enigma Enigma

Сергiй Делін

2024-10-15 23:21:11 eye-2 4404   — comment 0

Асгард: продовження совка коштуватиме Україні перемоги

Пояснювати тут нічого не треба. І я сподіваюся нікому. Він коштував Україні майбутнього вже незліченну кількість шансів і коштуватиме ще. Всіх: якщо комусь ще не дійшло.

Asgard:

"Окрім зовнішнього ворога, на жаль, маємо внутрішнього.
Внутрішнім ворогом вважаємо того, хто своїми усвідомленими діями віддаляє перемогу, шкодить силам оборони. --, на прізвисько «Тихоход».

Цивільна особа, яка дозволяє собі втручатись у роботу нашого підрозділу. А саме: віддавати накази військовим, погрожувати "ломати військових через коліно", та принижувати їх гідність. Схоже на те, що досвід Колі "Катлєти" (Миколи Тищенка) їх нічому не вчить.

Ми поважаємо вище командування та довіряємо йому. Тому просимо втрутитись у ситуацію, а від Тихохода вимагаємо публічних вибачень".

Пряма мова:

"Я, б#ядь, говорю! Ти за#б@л мєня! … Ти думаєш, я не умєю ламать..!? … б#ять, боєвой наказ, на#уй!”, – це цивільний радник комадувача Сухопутних військ – Олександр Дмитрієв (Тихоход) – роздає накази бойовим офіцерам.

Що за цивільне чмо воювати воно, за його словами, не може, але вже наліпило собі позивний, а там дивимoсь і УБД, може, ще й звання з парою медальок?

Що це за диво? Звідки? З якими повноваженнями і конкретно, за прізвищами: від кого?

"Бійці заявляють, що командир роти, за їхніми словами, представляв Дмітрієва тією людиною, яка "вирішує питання роти з командуванням".

Що це за вибачте, совковий, кондово радянський п--ц? Де ще можна побачити таке диво? Це така ната, під суверенним соусом? Столтенберг, пане Єнсe! Ви коли-небудь чули про таке? Це за яким буде номером, стандартів?

Але це важливе й серйозне питання, не кажучи вже, на третій рік війни: чому воно собі таке дозволяє? Що, чию руку та крісло воно відчуває за спиною та совковою д-пою щоби дозволяти собі таке?

Знати треба. Мовчати – не можна.

Aджe терпіти совок для України рівносильно можливості втратити все. Перемогу. Майбутнє. Усі всі розуміють. Мовчати не можна.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma