Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2020-05-25 10:36:12 eye-2 4250   — comment 3

Бандити у погонах - поліцейські на Київщині катували та гвалтували жінку прямо у відділку

24 травня 2020 в поліцію надійшло повідомлення про те, що в місцеву лікарню звернулася жінка, 1994 року народження, з повідомленням про побиття та згвалтування. 

Першочергове перевірка підтвердила причетність поліцейських до побиття і зґвалтування жінки, яку напередодні доставляли до відділу поліції для дачі пояснень з приводу крадіжки майна. Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в місті Києві, затримали оперуповноваженого і начальника одного із секторів Кагарлицького відділення поліції Обухівського відділу поліції ГУНП в Київській області.

"За попередньою інформацією, в ніч з 23 на 24 травня 2020 року оперуповноважений в своєму службовому кабінеті застосував тортури до жінки, яку викликали у відділення поліції в якості свідка - одягав протигаз, застосовував наручники і здійснював постріли з табельної зброї над головою. Після цього кілька раз згвалтував потерпілу.

Крім цього, правоохоронці застосували фізичну силу відносно чоловіка, який у цей час перебував у приміщенні відділення поліції. Погрожуючи потерпілому згвалтуванням, правоохоронці ставили його на коліна, били по голові кийками, надягали протигаз і стріляли з пістолета табельної зброї над головою. В результаті зазначених дій потерпілий отримав переломи ребер і носа ", - йдеться в повідомленні.

Наразі слідчими ГБР готується повідомлення про підозру затриманим і вирішується питання про обрання щодо них запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою без можливості внесення застави.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma