Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2020-07-09 09:37:58 eye-2 3129   — comment 0

Бігус знову бреше про справу Свінарчуків

Мені не зрозуміло, навіщо Бігус знову бреше про цю справу? Ну зізнайся вже - мені матеріал злили, зробили заказ - я відпрацював, зробивши звичайну брехливу заказуху проти Пороха - так ні, він і надалі продовжує брехати. Причому настільки тупо, що незрозуміло на кого це розраховано. Сайт, про який Бігус розповідає, що його "випадково" знайшов в мережі з даними про Гладковських-Свінарчуків, виявився зробленим спеціально під це відео Бігуса, це легко з'ясує будь-яка людина з мінімальним розумінням того, як створюються сайти. Для чого це зробив Бігус теж зрозуміло - бо якщо він віддасть дамп на аналіз (тобто файли даних, які йому злив замовник, щоб зробити цю джинсу) - замовник стане одразу відомим, тому що змінити автоматичні відмітки всередині дампу Бігус не зможе, якщо цей дамп взагалі існує.. А це зробить для загалу зрозумілим, хто і чому замовив тоді Бігусу брехливу джинсу для атаки на передвиборчий рейтинг Порошенко.

Володимир Пасіка

Там зараз киплять страсті, що Denys Bihus програв суд Гладковському стосовно матеріалів по баригах-мародерах, які мали серйозний вплив на вибори в 2019.

В свіжому відео Denys Bihus повідомляє, що намагаючись згадати суть справи і переписки, випадково знайшов в мережі сайт, де доступні всі дані, на основі яких робилися матеріали.

Вирішив перевірити домен сайту і глянути коли і як його купили. Як виявилося сайт створили сьогодні, мабуть під вихід відео, щоб вкинути в мережу без прямого зливу через BIHUS.info.

Також цікаво, як вийшло нагуглити сайт, в якого 1 сторінка в індексі і та без відповідних ключів.

Найбільша помилка тих, хто дані в мережу викинув - розміщення даних на безкоштовній болгарській платформі, яка легко віддасть всі потрібні дані службістам чи кіберам.

HTML код самої сторінки, теж не вичищений від всіх елементів, які можуть показати звідки він брався під створення цієї сторінки.

Рік тому, після виходу матеріалу, я просив Denys Bihus дати дамп, щоб перевірити, що дані в ньому не спотворені і реальні, але тоді він відмовлявся його публікувати.

https://www.facebook.com/vnpasika/posts/354687808457248

Якщо коротко, то цей сайт - відкрита книга про автора зливу.

Нагадаю, що Бігус не зміг довести у суді, що Свинарчуки розкрадали гроші Укроборонпрому (Документ)

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma