Enigma Enigma

Шалена БЄлка

2020-07-11 08:15:58 eye-2 2508   — comment 0

Біла Церква місто добра або фабрика ботів. Продовження

На останніх парламентських виборах в місцевих спільнотах спостерігалася навала ботоферм та брудних технологій в яких були замішані ключові рейтингові кандидати.

Замовні публікації, статті з дискредитацією, сотні негативних коментарів які вливали в мережу ботоферми, а в деяких випадках зачіпати навіть родинні відносини кандидатів. Якщо одні з кандидатів брали упор на рекламування постів в соціальних мережах, інші залучали поряд з цим ботоферми.

Незабаром відбудуться місцеві вибори і ми знову спостерігаємо в місцевих пабліках навалу ботів які різко почали цікавитися життям міста. Знову з'являються чергові провокаційні та фейкові публікації з посилом на ту чи іншу компанію, на того чи іншого політика чи громадського діяча.

Цікавим фактом є те, що на попередніх виборах всі ці фейкові акаунти поширювали сотні негативних коментарів стосовно кандидата від партії "Слуга Народу" Юрія Нестрерчука, не забуваючі при цьому одночасно співати "оди"  кандидату в депутати Миколі Бабенко, а вже після його перемоги - вітати його.

Одночасно з початком згадувань про осінні місцеві вибори, ботоферми знову активізувалися. Наразі в місцевих пабліках та форумах, можна спостерігати негативні та дискредитуючі коментарі стосовно діяльності діючого міського голови Геннадія Дикого, які маніпулюють вкидуючі десятки фейкових повідомлень та замовних меседжів про голову.

В цей же час, ці фейкові акаунти можна спостерігати в позитивному руслі на сторінці Павла Козирєва, а також в коментарях накшталт "тільки цей кандидат врятує місто".

Тож вчергове ми можемо спостерігати брудні технології від кандидатів групи  Василя Хмельницького. Ні для кого не є секретом, що Микола Бабенко, Павло Козирєв і ще ряд політиків є проектами Хмельницького, які він намагається реалізувати залишаючися самому осторонь.

Далі буде...

 

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma