Enigma Enigma

Никита Конотоп

2020-05-20 15:00:19 eye-2 2828   — comment 0

«Біологічний теракт» в Україні руками РПЦвУ

Монастирі Російської православної церкви в Україні (УПЦ МП) стали епіцентрами поширення COVID-19. Захворіли сотні ченців, кілька померло. Кожен сьомий заражений киянин - з Києво-Печерської лаври або духовної семінарії РПЦ.

Московська церква показово знехтувала карантином, а її ієрархи скликали людей до того, щоб приходили до церкви, незважаючи на коронавірус, цілували ікони, причащалися і приводили дітей. Це не те що безвідповідальне рішення - це біологічна провокація. Біологічний теракт, який повинен мати за собою кримінальні справи.

Лікарі припускають, що малоосвічене і забобонне духовенство московської церкви стало інструментом спецоперації держави-агресора.

Як вказують журналісти, після поширення коронавіруса мешканцями московських монастирів Кремль приступив до другої частини інформаційної спецоперації.

Зараз в Москві заявляють про необхідність гуманітарної місії на порятунок ось цих ось ченців, які нібито заразилися коронавірусу випадково. Москва вимагає пропустити так званий гуманітарний вантаж для ченців Києво-Печерської лаври, які раніше зухвало знехтували протиепідемічними заходами ... поки там не захворіло майже 100 чоловік.

Але ветерани війни на Донбасі попереджають: замість антисептиків можуть привезти зброю. Шість років тому саме одна з трьох московських лавр - Святогірська - стала штаб-квартирою російських окупантів.

Ось і на Великдень монахи Святогірської лаври знову кинули виклик Українській державі - зухвало проігнорували карантин і посприяли поширенню коронавируса.

За порушення карантину на свято поліція порушила п'ять кримінальних проваджень і зафіксувала п'ять адміністративних правопорушень. Все - проти Російської православної церкви в Україні. ПЦУ і УГКЦ закон не порушували.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma