Enigma Enigma

Alex Tkach

2019-11-14 21:40:52 eye-2 454   — comment 6

Бо коли говоритимуть: “мир і безпека” ...

"Бо коли говоритимуть: “мир і безпека”‚ –
 тоді несподівано прийде на них погибель"
(1 Солунян 5:3).

Так писав апостол Павло до церкви в Солуні майже 2000 років тому. І як це було правдиво тоді, так і досі справджується.
Хто шукає миру зі злом, щоб убезпечити себе, на тих чекає погибель.
Тим паче це стосується тих, хто мали сили протистояти злу, але "втомилися" це робити.

Повторю, що писав у лютому 2019 року:

«Тепер напередодні президентських виборів 2019 року я знову хочу попередити всіх, до кого зможу достукатися: якщо виберете президентом людину, яка обіцяє мир з Московією, отримаєте замість в'яло текучої масштабну війну з нею. І це не пророцтво, а елементарна логіка:
Виберете "миротворця" ⇒ він почне переговори з Московією про мир за будь-яку ціну, тобто про капітуляцію України ⇒ українці цього не стерплять (згадайте Януковича) ⇒ Виникне період безвладдя (знову згадайте Януковича) ⇒ Московія, скориставшись ситуацією, почне широкомасштабну війну проти України.
Ви цього хочете, миротворці?»
( стаття «Не всі миротворці блаженні»)

І от вибрали "миротворця". Ну як було не вибрати. Народ здурів – і вибрав.  І так! Він почав переговори з Московією про мир за будь-яку ціну, тобто про капітуляцію України. Далі  буде або як у попередній цитаті – й це ще не гірший варіант, або гірше: українці стерплять, не повстануть, і Московія цим скористається, як і сто років тому, але тепер вже для остаточного вирішення українського питання:

«Наша недавня історія має такий прецедент. Було вже таке, що українці втомилися воювати. У двадцяті роки минулого століття. Що з того вийшло, ми тепер знаємо: розстріли, табори, депортації. Нарешті, голодомор. Загинуло біля двадцяти мільйонів українців. Для порівняння: після приєднання Західної України московити теж розпочали масові репресії, але місцеві українці вчинили потужний збройний опір, який продовжився навіть в московитський таборах. У результаті, не зважаючи на те, що війна була програна, кількість наших жертв у Західній Україні була в процентному відношенні в рази менша, ніж по всій іншій нашій території. Навіть московитську табірну систему врешті-решт зруйнували. Отже, буває мир гірший від війни. Буває й таке, що війна рятує життя людей, якщо це визвольна війна. І особливо, якщо це війна проти Московії. Не всі миротворці блаженні, а тільки ті, що від Бога"
( стаття «Не всі миротворці блаженні»)

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma