Enigma Enigma

GoodOk

2020-01-23 11:27:32 eye-2 37   — comment 0

Бойовики встановлюють мінно-вибухові пристрої в населених пунктах.

Нажаль і новий 2020 рік зустрів місцевих жителів тимчасово окупованих територій новою хвилею терору з боку так званих «визволителів» Донбасу. Російсько-окупаційні війська продовжують встановлювати мінно-вибухові пристрої поблизу місць проживання, наражаючи на смертельну небезпеку жителів тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях.

Нещодавно медпрацівники лікарні у Луганську повідомили що у середині січня до медичного закладу доправили 12-річного хлопчика, жителя окупованого Міусинська. Дитина зазнала осколкових поранень обличчя, та втратила око в результаті спрацьовування вибухового пристрою. Мати хлопчика, розповіла, що неподалік від їхнього будинку, де окупанти влаштували собі імпровізований полігон, так звані «ополченці», які пиячили на блок-посту, дали її сину «військову іграшку». він приніс її додому, де вона пізніше вибухнула просто у хлопця в руках.

Подібний трагічний випадок, також на Луганщині, стався в селі Паньківка Словяносербського району. 55-річний місцевий мешканець м. Луганська повертаючись з рибалки підірвався на мінно-вибуховому пристрої. Постраждалий втратив ногу та отримав  чисельні осколкові поранення. Як розповіли місцеві жителі, саме там окупанти нещодавно замінували територію протипіхотними мінами, які, до речі, заборонені Оттавською конвенцією.

Пропагандистська машина маріонеточних псевдо республік озвіріло намагається приховати наслідки важких поранень і травм ні в чому не винних жителів та продовжує традиційно звинувачувати українську владу в обстрілах та діяльності диверсійних груп Правого сектора чи  Збройних Сил України.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma