Enigma Enigma

Raul

2019-11-11 10:48:38 eye-2 2707   — comment 0

Бойовики знову перешкоджають встановленню миру: розведення у Петрівському

У неділю на ділянці розведення №3 у районі населених пунктів Богданівка та Петрівське ще 11 військових ЗСУ та 14 одиниць озброєння змінили своє тактичне положення. Таким чином ЗСУ продемонстрували свою готовність до встановлення перемир'я, однак бойовики знову не вконила покладені на них зобов'язання.

Більше того, бойовики продовжують обстрілювати українські позиції неподалік ділянки розведення сил та засобів.

У вечірньому зведенні пресцентру ОС (станом на 18:00) було зазначено, що з початку доби збройні формування Російської Федерації п’ять разів порушили режим припинення вогню, зокрема двічі поблизу Новогнатівки – з протитанкового ракетного комплексу.

“Впродовж поточної доби мінно-вибухові травми внаслідок обстрілів отримали чотири військовослужбовці Об’єднаних сил. Пошкоджено автомобіль. Загрози життю українських захисників немає. Їх оперативно доправлено до лікувального закладу”, – сказано в повідомленні.

Новогнатівка розташована на 2,5 км на захід від Богданівки.

Міністр Андрій Загороднюк, відповідаючи на питання, що робитимуть українські військові, якщо процес розведення піде “не за планом”, сказав: “Тоді ми можемо протягом дуже короткого часу повернутися на наші позиції. У нас такі сценарії пропрацьовані, ми знаємо, що робити в цьому випадку”.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma