Enigma Enigma

Сергій Григорович

2020-08-13 13:12:03 eye-2 3783   — comment 1

Будьте обережні, Білорусії не існує! (не жарт)


Будьте обережні, Білорусії не існує! (не жарт, серйозна публікація)

Може хтось подумав, що я хочу написати що існує Білорусь а не Білорусія?
Теж вірно, але тут не про те.

Будьте обережні всі хто щось думає, говорить, пише про Білорусь, робить якісь публічні заяви.
Білорусь вже декілька днів поспіль, день за днем перетворюються в абсолютно іншу країну.
От учора одна, а сьогодні зовсім інша, а завтра взагалі інша.
Особливо це важливо дізнатися для білорусів бо у них ріжуть інтернет.

Хокейно-картопляний "батька" з селянськими манерами і гумором в один день поза-поза-вчора перетворився на організатора і ватажка безжалісної поліцейської хунти, яка не соромиться публічно на камери масово бити, калічити людей, по три-чотири бовдура на лежачу людину.

Кількість відео з місць подій вирішує ситуацію. Буквально в один день "бацька" перевищив за кількістю зафільмованих звірячих випадків, ... перевищив усіляких піночетів. У багатьох солідних коментаторів з'явилася впевненість, що таке повернути назад вже неможливо. "Бацька" анигілював, замість нього з'явилася інша "людина".

Білоруси, як хтось писав: "народішко",... в один день став чимось незрозумілим, тим, що не може організовуватися, щось внятно сказати, але може хоча б якось зобразити кволу незгоду. Більшості коментаторів навіть це казалося вже казковою революційною зміною ситуації.

Наступний день.

Вчорашніх худеньких слабенький поліціянтів які били, але не калічили, чотири одного, одразу заміняють інші групи. Тобто група, майже та сама, але в ній вже, ледь не у кожній, є конкретний садист. Який без жалю, без роздумів і вагань просто одразу калічить людей міцними на тренованими ударами по спині, ниркам, печінці, ... ні за що. Оглядачі чомусь мовчать і не пригадують для чого взагалі планувалося завезення вагнерівців з яких "взяли" тільки 33, з заявлених двохсот. Їх навіть вже не встигають перевдягати, екіпірувати і вони вже інколи потрапляють на камери у штанах спортивках з космонавтським верхом серед космонавтів-омонівців.
"Бацька-піночет" на цьому тлі вже перетворюється на кримінальника, який кримінально захопив владу і разом з кримінальщиною мордує-калічить-залякує свій народ.
"Народішко-квола-незгода" перетворюється вже на якусь массову стихійну совість, яка вже не боїться щось кидати, і не тільки пластикові стаканчики. Від вперед-назад і за красних і за білих, "революція" з про-радянськими флажками, вже звучать поодинокі принципові "НІ", "фашисти", ...
Це вже, - реально інший народ, інший правитель, інші силовики, інша країна. ЗОВСІМ ІНША КРАЇНА.

Наступний день.

Цей день можна назвати "одна бабця зняла відео".
До цього моменту, величезна кількість затриманих більше 5000, асоціювалася з російською поліцайщиною: "потримаємо, пошугаємо і відпустимо через декілька годин" .
Виявилося не так. Переповненні тюрми, штабеля захвачених людей у районних відділках на землі, "мордой в землю", з постійними побоями і приниженнями, зв'язаними руками. Без повідомлень близьких. Відоме сталінське "зник-невідомо".
Перші серйозні поодинокі напади на поліціянтів.
Тут вже тобі не "асоціаціі", а реальні картини концтаборів, з натовпами мамок які вигукують прізвища своїх дітей перед тюрмами.

Це вже досвідчені звіро-профі, дуже швидко, стрімко,... це вже "БНР". Це НЕ створення "БНР". Це готова, діюча "БНР", яка прямо приїхала з путінських "Л/ДНР". Жорстока анти-людяна, промислових масштабів, якій на все "нас рать" ХйлНР.
"Нам сказали що тут "інтереси Расії" тому ми вас вбиваємо і мародеримо, бо ви нам "брать_Я".
"Народішко-квола-незгода" перетворюється, на переляканий народ "прийшла війна", ворог в домі.
До побиття народу вже масово приєднана окрім поліції армія. Це вже війна проти свого народу безповоротна.
ЗОВСІМ ІНША КРАЇНА.

Наступний день.

Протокольний день.

Це день аудіозаписів і зізнань, де виборчої комісії де підробляли протоколи з 10% на 80%. Це розміщені публічно копії первинних протоколів де у Лукашенка менше 10%.
Це перші відео, де путіно-лукашенківські космонавти намагаються просто так красти-уганяти кучеряві автомобілі білорусів.
Це знову все змінює.
Дембеля викидають на помойке форму Лукашенка ...
Це принципово новий день.
Учорашні сумніви стосовно легітимності дій поліції щезають.
Це вже просто кримінальні банди дезертирів начхавших на присягу і перевертнів в погонах, які мордують білоруський народ. 
Ці чорні банди починають бігати просто по дворах і хапати просто випадкових перехожих, навіть одиноких, навіть дітей.
Вони вже стріляють по вікнах житлових будинків, не розуміючи хто там, таранять бронемобілями машини з дітьми.
Вони вже знімають по тюрмах залякувальні публічні відосіки принижених тортурами груп підлітків: "отказуйтєсь ат рєвалюциі апущєниє". 
Народ стає інший, народ вже намагається забивати ці чорні банди з закритими мордами.


++++++++++++++++++++++++++++++
Дуже швидко, дуже мало часу на переусвідомлення. Кожен день нова зовсім інша країна. Вже починаються московинські розказки про те що, так погано тому, що там стояли 200 людей з флажками і квітами, а не тому що Путін прислав своїх садистів-мародерів-вбивць мордувати грабувати народ. Тіпа, -  "це від Майдану, а не від нападу другої світі воєнщини і руйнації нею промислового потенціалу, віджиму-грабунку територій і майна, масового мародерства. Зомбілки для заляканих задурених холуїв.

Це колись потім, через роки, вам стрілкови і бородаї розкажуть, як грабували пенсії донеччан по банкоматах, начебто щоб видати на 1% тим пенсіонерам по булці хліба.

А зараз все дуже швидко, і знайте наперед, - фінансувати все це буде не Путін і не Лукашенко, все це буде фінансувати ви.
Вашим машинами-квартирами-фірмами-дачами-будинками-... Сьогодні це твоє, а завтра ти - "прєдатель", і це вже все ЙОГО мародерсько-народне майно. Років на п'ять вистачить, а далі "нас рать на вас", наступна десь путінська "республіка". До теж вас приїжджали, коли грабувати вже стало нічого у "Л/ДНР".

Вже йде війна з черговою "ХНР". За три дні забиті тюрьми 7000 полонених. Якщо не переусвідомлювати кожні 24 години статус, то війна буде швидка і програшна, "ХНР" переможе.

Треба дуже швидке переусвідомлення іншої країни кожен день.


P.S. Підбили це написати "поради Порошенка", який думав що пише про "бацьку-балагура", а люди вже читають на наступний день про те, як він радить кривавій концтаборній фашиській хунті провести нові "чесні вибори". Це якось, навіть не смішно. Думай ... те. 

Середній з 7000 затриманих. Погостював у "батьки" пару днів. Порошенко радить, щоб ця "влада" ще одні вибори провела. Тепер чесні. З вбивствами на виборчіх дільницях?

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma