Enigma Enigma

Капітан Прайс

2020-08-03 14:23:19 eye-2 3263   — comment 0

Черговий терорист

Так, саме так будуть скоро починатись заголовки українських ЗМІ. Тому що далі їх може стати тільки більше...

Все почалось з театральної постанови Авакова з мінуванням мосту метро, але Луцький анархіст підняв планку з використанням Зеленського. Наступним кроком був вже Полтавський викрадач поліцейських, в якого вийшло взяти в заручники двох поліцейських і 5 днів ховатись по кукурузі. Проте цей любитель поліцаїв якраз не був запланованим втікачем і виживальником в кукурудзяних полях. Його так довго шукали і потім ліквідували, тому що він працював не по правилам поліцейського сценарію. Він вже наслідок цих вистав МВС (читай Авакова), який просто не хотів знову до в'язниці...

Сьогоднішній черговий терорист - це знову театральне дійство, до якого вже підійшли з виправленням попередніх помилок, на які вказувало суспільство бо не могло так більше реготати.

Сьогодні вже всі згадали про 258 статтю, що це терористичний акт. МВС грало правильну позицію при такій ситуації - не було Авакова і Кирила Тимошнко з ОП при виконанні операції щоб не привертали увагу. Головна функція МВС при таких акціях - оточення периметру. Керували операцією вже саме профільний відділ СБУ, з своїм спецназом, своїми діями, якби не називав Антон Геращенко цю операцію мвсним Громом. І остання помилка Луцького кейсу - запустили тільки опозиційні і Медведчуківські телеканали для прямого включення терориста. Не нагнали в Луцьк топових журналістів типу Вітвіцької і інших разом з головами силових відомств, а вже тихо виконали свою роботу СБУ.

Ще цікавий факт, що вибрали знову психічного неврівноваженого не українця, якому дали відверто трешовий текст, та щоб ще й сказав щось в сторону Зеленського, наприклад, що він шут. На фоні відсутності провладних каналів, показ опозиційності самого терориста в МВС хотіли показати повну відстороненість їх від цієї ситуації. Але і цей раз невдало... На фото можете побачити як змінилась єдина жінка в банку, яка була біля терориста.

Для чого всі ці терористичні акти?
Щоб тримати країну в тонусі, трохи пошатувати ситуацію під Зеленським і показувати ахкакойміністр до цих пір в своєму кріслі і без нього взагалі буде армагедон.

В чому негатив? Постійно страждають пересічні українці, яких застало це дійство в даний момент. Далі буде все більше "випадкових" терористів, які дивляться що досі можна таке творити, а потім попадеш в психлікарню, а не в тюрму, з якої через рік вийдеш і отримаєш деякі преференції від МВС.

Позитив номер два для конкретно 3 серпня 2020 року. Треба інформаційно закрити повістку дня про Медведчука, який спокійно поїхав на Мерседесі Віто в Крим в свої хороми і йому нічого не буде. Просто подумайте, що було б з іншим політиком з Слуги народу, який би поїхав відпочивати в Крим...

П.С. Думаю, наступним терористичним актом стане поїзд або критичний об'єкт інфраструктури.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma