Enigma Enigma

Vlad Boroda

2020-07-06 15:27:26 eye-2 2765   — comment 0

Честь російського офіцера

Російські окупаційні війська на Донбасі, як завжди у якості живого щита використовувують цивільних і житлові будинки. Розміщення вогневих позицій у спальних районах – давно нормальне явище для окупантів, які є тимчасовими людьми на Донбасі. Звісно що Донбас в ніяку РФ не візьмуть, а використають і кинуть на призволяще. 

Особливо цинічним є поведінка командира 3 мсбр так званого полковника Тітова або Демонова з позивним Алтаєць або Генрих, який наказав розмістити вогневі позиції і склади з боєприпасами біля водогонів, електропідстанцій – тобто критичної інфраструктури району. Спочатку провокація ВСУ, а у випадку відповіді – зруйнована інфраструктура – це гарна картинка для російських ЗМІ і спостерігачів ОБСЄ. 

06.07.2020 02:00 командир гадн 3 мсб з позивним Мінер з вогневих позицій (х-5357318 у- 7426243), наказав відкрити провокуючий вогонь по підрозділах 35 обрмп ВСУ. Внаслідок 4 залпів по 2 снаряди було спровоковано пожар і вщент вигоріло українське пшеничне поле. 

О 02.49 підрозділи 35 обрмп провели контр батарейні дії в наслідок яких було знищено 2 САУ 2С1 противника та склад з БК в капонірі. Вогневе ураження противника наносилось в райони териконів та лісосмуг які не використовуються з 2014 року та де знаходились вогневі позиції артилерії противника. Об’єкти цивільної інфраструктури внаслідок роботи не постраждали так як найближчий об’єкт де проживає місцеві жителі знаходиться близько 1500м від району нанесення вогневого ураження. Внаслідок детонації великої кількості снарядів до ствольної артилерії, осколками був пошкоджений водогін. Внаслідок дій противника більше ніж 3000 горлівчан залишилось без питної води у таку спеку! Отака честь російського офіцера. Підписуйтесь на мій канал. Найгарячіші новини з лінії розмежування! https://t.me/BorodaNews1/232

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma