Enigma Enigma

Владислав Стахів

2019-11-20 11:59:06 eye-2 420   — comment 0

Чи доцільним є функціонування ДБР?

Сотні міліонів доларів США із державного бюджету витрачаються на недолугий гранто створений "правоохоронний орган", який нічого сам не може реалізувати а тільки те і робить, що встягає зі скандалу у скандал...  
Може пора розігнати???
Нижче треш....Коментарі зайві.

Офіс Президента контролював Романа Трубу та справи ДБР.

У мережі оприлюднили записи з розмовами голови Державного бюро розслідувань Романа Труби в своєму кабінеті. Вони свідчать, що усі резонансні справи в Україні контролюються Офісом Президента.

Ми – команда людей, які отримали від надійного джерела сотні годинних цікавих записів вищого керівництва України. Кілька тижнів ми працювали над ними і починаємо ділитися з вами. Ми хочемо жити в правовій державі. Ми серйозно вважаємо, що з цієї історії президент і громадяни повинні зробити відповідні висновки,
– вказують автори каналу.

Журналіст Юрій Бутусов переконує, що прослушка була реальною і записи справжні. Він також описав головні епізоди скандалу.

Які резонансні справи і з ким обговорював Труба?

  • Справа Порошенка. Голова ДБР Роман Труба обговорював з главою Офісу Президента Андрієм Богданом питання виклику на допит в Бюро п'ятого президента. Це свідчить про те, що справи проти Петра Порошенка особисто контролює Богдан.
  • Справа Супрун. Труба переконує, що проєкт підозри колишній виконувачці обов'язків міністра охорони здоров'я Уляні Супрун возив особисто президенту Володимиру Зеленському.
  • Справа Приватбанку. Генпрокурор Руслан Рябошапка і глава ОПУ Андрій Богдан дали команду Трубі припинити обшуки в Дніпровській міськраді, Приватбанку та НБУ на час візиту місії МВФ в Україну.
  • Справа самого Труби. 19 вересня президент Зеленський поставив голові ДБР низку завдань щодо відкриття справ по конкретних держструктурах. Якщо Труба виконає завдання – залишиться на посаді у 2020 році.
  • Справа заступників Труби і судді Вовка. Директор НАБУ Артем Ситник у телефонній розмові повідомив Трубі, що його заступники фігурують на скандальних записах розмов у кабінеті судді Вовка.
  • Справа закупівель в армії. Власник компанії-виробника спальних мішків для Мінборони Михайло Немировський обговорював з Трубою хід рослідування про закупівлі в Збройних силах. Таким чином підприємець хотів уникнути свого потрапляння в скандал.

Записи розмов з кабінету Труби: дивіться відео

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma