Enigma Enigma

Один из 93%

2019-11-20 14:10:04 eye-2 3579   — comment 0

Чи має нести відповідальність Зеленський за дії людей, які вспливли на опублікованих записах з кабінету голови ДБР та на зустрічі в ресторані депутатів-слуг з керівником поліції Кривого Рогу?

Його слова "пора міняти і цих" вказують на те, що він намагається дистанціюватися від ним же розведеного кумівства та знову предстати перед електоратом "просто порядочним чєловєком", а не хрещеним батьком всього цього зеленого корумпованого непотрібу.

Але зробити це вже неможливо, і ось чому.

1. Народний депутат Юрій Корявченков є давнім другом та партнером Володимира Олександровича - і від імені президента заявляє шефу поліції: "“Никто ничего не скажет. Закрыли эту шваль и все. Не надо ничего бояться…”

2. Інші депутати-слугі Кисіль-Захарченко-Медяник на тій же зустрічі наголошують - “вы в городе президента” і “у нас за спиной президент”.

3. "БАЙ"-Богдан, голова ОП, не відлипає від президента, тому важко уявити, що Зеленський не в курсі - Андрєй Іосіфовіч є куратором справ ГПУ та ДБУ, отримує від них звіти та роздає "команди "фас".

4. Голова ДБР Труба рішення про підозру Супрун не наважується прийняти самостійно, тому "Треба йти до президента і питати в Бліжайшего".
Він же телефонує Богдану зі звітом по справам проти Порошенка - "Андрію Йосиповичу, я тобі обіцяю, що я все зроблю. Ця справа для нас пріоритетна".

5. Генпрокурор Рябошапка, "на 100% мой человек" (с) - в ручному режимі роздає завдання коли проводити обшуки, а коли їх призупинити "поки працює МВФ".

І так далі. Обіцяють появу цілих годин нових записів.
До речі, про які заявляв сам Роман Труба, коли запевняв, що "вони йому не нашкодять".

Це все найближче оточення Зеленського, його команда, його посадовці.
Вони діють за його вказівками та від його імені.

Зеленський все знає, руйнує сам принцип законності, втручається в роботу правоохоронних органів - чим в особистих інтересах використовує довіру виборців до себе, поки паралельно його бенефіціари вирішують свої економічні питання в енергетиці, транспорті, землі, фінансах, бюджеті тощо.

Це зловживання владою і є корупція в чистому вигляді - і відповідальність на шостому президенті України, перекласти її на "ми всі президенти" не вийде, посада президента одна.

А перехід викритих на записах фактів в юридичну площину - лише справа часу. Пробачень не буде.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma