Enigma Enigma

dvornik_patriot

2019-12-15 16:11:14 eye-2 124   — comment 7

чого боїться кремль?

Всі знають історію СРСР,коли входили на окуповану територію то першими йшли агенти. Виявляли місцезнаходження усіх активіістів тощо. Їх брали тихо ще до входу нової влади.

Потім йшли численні арешти тих хто був просто під підозрою. А вже останніми йшли ті хто просто колаборував чи симпатизував. Їх запрошували на співбесіди бо не було вже на них часу. Так машина нової влади перемелювала супротивника.

Звісно що на ЛДНР давно створено міцний агентурний кістяк тощо. Третина населення колаборували чи симпатизували.

І в разі проведення виборів - ДО виводу військ РФ - всі вони обирають собі таку владу що буде формувати зовсім інше утворення ніж було колись в Криму ,під час -України. Це вороже утворення зі зміненою психікою. 

Звісно що нам це як ніж в серце. Ніхто не допустить.

Не допустить і кремль,щоб - вийти раніше ніж пройдуть вибори. Бо це не по канонах КДБ\ФСБ. Тому це патова ситуація ,розрахована на лоха а вірніше - понти для відтягування часу.

Їм потрібен час. Щоб вимотати нас та знесилити владу. А ще - змінити керівництво ВСУ.

ТОму ,не тягнучи час та не граючись в кремлівські сценарії - ставимо жирний хрест та починаємо готуватись до оборони. 

Інакше нас забовтають а потім спровокують війну. Як в Грузії. Тому - спроба-спробою а укріплення будувати треба.

Спроба для виявлення їхніх бажань а укріплення для нашої безпеки. Цей шмат відрізано.

 

Первом канале, передає РБК. "Це можливо. Хто може працювати над "Мінськом-3"? Дві сторони. Тому якщо експерти з Києва сядуть в контактній групі або за її межами з експертами "ДНР" і "ЛНР", то вони, очевидно, зможуть працювати над якимись змінами або доповненнями до мінського комплексу заходів", - сказав Пєсков

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma