Enigma Enigma

Mikki Mon

2022-05-16 04:42:32 eye-2 3736   — comment 0

Чого боялися на те і нарвалися: як НАТО наблизилося до кордонів рф

Те чого так боялися в кремлі сталося. Чи то бажання на новий рік хтось неправильно сформулював, чи то вже карма така підгнивша, чи то бункерний дід всіх дістав зі своїми хворими геополітичними амбіціями…

Але сталося те, що сталося. НАТО наближається до кордонів рф. І це не «лякалки» це офіційні заяви лідерів країн.

На сьогоднішній день маємо:

Перше. Президент Фінляндії вже офіційно оголосив, що його країна подаватиме заявку на вступ до НАТО!

Сухопутний кордон Фінляндії із рф становить майже 1300 км. Після вступу країни до НАТО відстань від кордонів альянсу до Санкт-Петербурга становитиме лише 200 км.

Друге. Швеція вирішила подати заявку на членство в НАТО.

Раніше правляча Соціал-демократична партія виступала за нейтралітет країни, але тепер відмовилася від свого курсу і підтримала подання заявки на членство Швеції в НАТО.

Третє. НАТО збільшить свою присутність у балтійському регіоні.

Північноатлантичний альянс наростить військову присутність у регіоні Балтійського моря для безпеки Швеції та Фінляндії на період до вступу цих двох країн в НАТО.

Про це сказав генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час пресконференції з главою МЗС Німеччини Анналеною Бербок.

Світ дуже добре почав розуміти, що хвора недоімперія є загрозою не лише для України. І особливо, що може трапитись, коли якась країна висловлює бажання вступити у якийсь військовий союз

Четверте. Нарешті відкрили очі! НАТО розробляє нову стратегію, в якій росія буде названа прямою загрозою Альянсу.

НАТО найближчим часом розробить нову Стратегічну концепцію, яка буде окреслювати пріоритети альянсу на найближчі роки. У ній росія може бути названа "прямою загрозою" організації.

Так в останній заявленій Стратегії НАТО росія називається "партнером" альянсу. Цей пункт пререрозглянуть і нададуть рф статус країни, яка може нести членам альянсу пряму загрозу у майбутньому.

Ось так, чого московіти боялися на те і нарвалися…

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma