Enigma Enigma

Интересности

2024-06-14 13:37:04 eye-2 3987   — comment 0

Чоловічий діловий костюм

Крій костюма повинен бути природним – підкреслювати все найкраще, що є у фігурі його власника. Тому, пошиття костюма додасть виробу ідеального крою, що буде враховувати всі особливості вашої фігури. Також варто враховувати і кольорову гамму, але завжди можна і потрібно експериментувати. 

Діловий костюм чоловічий потрібно обирати за певними рекомендаціями, які слід враховувати, аби не розчаруватися після покупки. Ось деякі з них: 

  1. Зверніть увагу на кольорову гаму. Особливо виграшно виглядають сині і зелені чоловічі костюми. В цьому випадку важливо підібрати і інші деталі гардероба: ремені, краватки, взуття. Синіх сорочок рекомендується уникати — ви завжди можете замінити їх білими.
  2. При виборі чоловічого костюма дотримуйтеся традиційних правил. Йдеться про, здавалося б, непомітні деталі. Це пов'язано з тим, що з боків піджака є розрізи, рукава сорочки досить довгі, кількість ґудзиків невелике. Будь-коли, у всіх сезонах особлива увага приділяється ширині коміра, яка не повинна перевищувати 7 см.
  3. Обирайте оптимальний крій. Щоб вибрати модель, відповідну всім сучасним тенденціям, постарайтеся, щоб вона якомога щільніше прилягала до фігури. 

Кожного сезону кращим чоловічим костюмом вважається виріб з цікавими принтами. У класичному стилі можна дозволити собі смужку і непомітну клітку. Якщо повсякденний стиль не є офіційним, зупиніть свій вибір на моделях з незвичайними нашивками або завитками. Такий чоловічий костюм допоможе вам виділитися на тлі інших.

Звертайте увагу на матеріал 

Матеріал, з якого виготовлений костюм, впливає на його стиль і комфорт. Основними матеріалами чоловічих костюмів є:

  • Шерсть: вовняні костюми вважаються класичними і підходять для різних заходів. Шерсть дихає і добре зберігає форму.
  • Льон: лляні костюми ідеально підходять для літа і теплої погоди. Вони легкі і прохолодні.
  • Бавовна: бавовняний костюм забезпечує більш високий рівень комфорту, але може складатися не так акуратно, як вовняний костюм.
  • Синтетика: костюм із синтетичного матеріалу може бути більш доступним, але він може бути менш дихаючим і менш комфортним.

Різновидності чоловічих костюмів 

Залежно від типу крою чоловічі костюми діляться на кілька типів:

  • Англійський вид – це класичний, діловий варіант. Одяг добре підкреслює плечі і створює відчуття відмінної постави. Такий костюм підійде всім чоловікам, незалежно від віку і роду занять.
  • Італійський вид. Це більш приталена варіація англійського костюма. Також цей варіант відрізняється чіткою лінією плечей, точної посадкою по фігурі.
  • Американський вид. Злегка округлий силует, недбалість, мішкуватість - основні риси такого костюма. Варіант скоріше не діловий, а повсякденний.

Двійка чи трійка: який костюм краще?

Говорячи про вибір чоловічих костюмів, не можна обійти увагою 2 основні різновиди з точки зору композиції:

  1. «Двійка» - костюм, що складається з 2 елементів, а саме: піджака та штанів;
  2. «Трійка» - це піджак, штани і жилет, який надягають під піджак або поверх сорочки без піджака.

Класичний чоловічий костюм «трійка» - це варіант більш для офіційних заходів та урочистих випадків. Він не тільки підкреслить ваш хороший смак, але і зробить образ більш елегантним. Крім того, молодіжний костюм «трійка» ідеально підійде в якості вбрання нареченого.

Костюм «двійка» для чоловіків - більш стандартний і, отже, більш універсальний варіант. Такий вид костюма можна надіти в офіс, на ділову зустріч, обмежень тут немає. Вони представлені в дуже широкому асортименті, тому підходять чоловікам будь-якого віку і статури.

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma