Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2019-12-10 10:59:59 eye-2 3164   — comment 1

Чому посміхався Путін у Нормандії?

Мої особисті думки по підсумках вчорашнього дійства у Нормандії або чому Путін посміхався після перемовин с Зеленським?

По-перше - Зеленський легалізував базовий наратив, що так довго просував Путін - на окупованих територіях за словами Зеленського немає армії РФ, а є якісь "сепаратисти". Це саме те, що треба Путіну від українського Президента.

По-друге - Зеленський підтвердив зобов'язання України щодо продовження дії закону про особливий статус Донбасу і в майбутньому внести відповідні зміни до конституції України (!!!), щоб надати цій нормі постійний характер і
імплементувати формулу Штайнмайера в українське законодавство. 

По-третє - Зеленський продовжує здавати окупантам українську землю, виконуючи забаганки Путіна по відводу ЗСУ. Створюється зона, що не контролюється Україною та є ідеальним місцем для роботи російських ДРГ, залякування та викрадання українців для подальшого шантажу країни заручниками. Створення сірих зон йде під наглядом ОБСЄ у який чи не половина спостерігачів росіяни та контрольовані РФ агенти. Вгадайте, що вони будуть "бачити"?

Зеленський розказує, що для нього головна перемога це обмін "всіх на всіх". Але вибачте, ми віддаємо справжніх навчених і досвідчених агентів та шпигунів, бойовиків, яки по поверненню знову стають у строй армії РФ зі зброєю у руках, а Путін віддає нам звичайних мирних громадян України, яких у нього на Донбасі та в Криму - мільйони! Так в чому перемога? У тому, що ми висимо на гачку нескінченного шантажу заручниками? Серйозно?

Єдиний вагомий підсумок Нормандії те, що Україна не здала газову тему, та не відмовилась від судових позовів. Але це, як на мене, у принципі повинно було бути за замовченням, а не якось "перемогою". А також санкції за невиконання Мінську будуть збережені.

І дуже показово, що українці й гадки не мали, чи зможе Зеленський зробити елементарне, що  розуміє кожен звичайний громадянин, та не налажати у такому простому питанні. І це дуже сумно. Що ж говорити про більш складні речі. Тому і виходить - що території ми продовжуємо здавати, російської армії там "немає", як і хотів Путін, ми віддаємо за заручників, яких у Путіна мільйоні, навчених та цінних кадрів, що будуть знов використані проти нас, до того ж ми публічно взяли зобов'язання по імплементації зрадницької формули Штанмайера у Конституцію. І до речі, питання Криму ВЖЕ навіть не обговорюється. Згадки Криму на підсумковому брифінгу - це просто красиві слова, а не  один з пунктів порядку денного. Тобто - про Крим можна забути. І це в той же день, коли Генасамблея ООН прийняла резолюцію з закликом деокупувати український Крим. Тому, не дивно зрозуміти, чому посміхався Путін, коли вийшов після перемовин с Зеленським.

 

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma