Enigma Enigma

dvornik_patriot

2019-11-27 05:20:27 eye-2 132   — comment 85

"Чотирі танкісти й ...собака."

Побита. Ким та хто тут собака , видно з аналогії мему що зародився ще за часів СРСР. 

"Чотири танкісти" вирішили створити міжсобойчик- примусити Україну виконувати путінські умови аналу. Ось і вся правда.

Буде їм потрібно "вистрілить" де завгодно та коли завгодно. Тому це "розведення " - підігравання - тим хто "в танці". Вам не здається дивним що мем створений світовим співтовариством .занадто точно, нагадує нам про інший мем - назву кінофільму часів СРСР- Польщі - "Чотирі танкісти й собака".

Все наче добре. Є танкісти, є собака. Собака наче й друг. Позитивний герой. Проте - вона собака. Безправна та не розмовляє. А розмовляють в нас - четверо. Крутих танкістів. В гермошоломах. Глухих до нашіх зрад та перемог. Глухо як в танці. Навіщо їм ставати на один рівень з нами? Якщо вони нас вважають - не рівнею. Вони собі окремо а ми - окремо. Вони десь там а ми десь тут.

Змусили нас щось там виконувати щоб мати привід "поговорити". Про що? Про те що Ми, Україна, не бажаємо жити як вигодно їм. Чотирьом. Ключове тут - ЧОТИРІ. Їх четверо. Не троє. Тобто - росія - рівноправний партнер. Ми - НЕ рівноправні. Інакше було б - П'ЯТЬ!

Ось в цьому то і вся заноза. І забудьте ви все що вам розповідають. Статус побитої собаки , змушує нас ставати нижчими але надає право гавкати,коли панська ласка. Якщо будемо служити. Бо жають жерти. Смачного нам. Вони нас зробили РАЗОМ. 

упд. Чому бля не можна вставити срану картинку з кінофільму? П'ять різних картинок ставив - пише - зміни не збережені. Іпануться можна з цих правил. Дебілізм.

тут має бути ось ця картинка! -

http://s41.radikal.ru/i094/1109/54/c920288c9d22.jpg

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma