Enigma Enigma

dvornik_patriot

2020-01-20 14:14:47 eye-2 715   — comment 21

чудова новина!(апну вдруге)

До довгоочікуваної події - кодування ТВ сигналу на супутнику,лишилось - вісім днів. А це - група Приват та СТБ. За дивним збігом обставин-саме вони ,ці добродії(не будемо вказувати пальцем) виявились головними бенефіціарами просування - ЗЕ у владу.

Хочеться вірити,що - ненажерливім олігархам,все ж власні шкури рідніщі грошей. Бо рейтинг їхннього Херувіма падає а це означає що його треба підкачувати інформаційно-чого,звісно, буде зробити НЕ можливо,в разі кодування сигналу.

Тим більш,що - в разі кодування - росія ,підсуєтиться та викине фортель у вигляді єрзац каналів штибу - 1+1 лайф тощо. Чим повністю перетягне й так власну українську аудиторію на себе. У фашистській росії інакше просто не зможуть. Якщо трапиться така нагода. 

Бо купувати тюнери ,а головне - ЩОМІСЯЧНО платити за їхню пінчуковсько-коломойську джинсу ,з напханою рекламою їх партій та товарів,ніхто не збирається. Навіть якщо і куплять тюнер,в чому я сумніваюся. 

Скажіть - навіщо купувати новий тюнер,якщо старий працює та ще й купа російських каналів пранслює різні серіали,навіть УКРАЇНСЬКІ !?

Глядач більше полюбляє дивитися про природу та сатань-якою нас пічкали російська сторона у вигляді каналу Горизонт. 

Росіяни всюду! Навіть на Банківій. Якщо не припинять цю платню вакханалію та не змусять олігархів надавати БЕЗКОШТОВНО всі телеканали українцям -як то робить росія. Бо то - портал у свідомість.

Тому, вангую, - тюнери,надруковані Алексом Ткаченком та плюсами будуть успішно продані а інші будуть роздані безкоштовно(за кошт платників податків як це робив Ахметов) а потім - НІХТО -нічого кодувати НЕ буде. По многочисленним просьбам трудящихся. Дякуєм і за це! (курва вашій матері) ,якщо зробите.

==========================

(старий пізд. можна не читати)

Змушений апнути. Як заповідав великий Ткач. Чомусь цей допис остався вашої без уваги. 

Можливо вии вважаєте що я проти олігархів(хай їм грець) чи проти бізнесу тощо. Ні! Я проти російської пропаганди на теренах України,куди ,люди будуть ЗМУШЕНІ перейти бо їм це,як кажуть-як два пальці об асфальт, бо супутники ВЖЕ налаштовані на російські супутники(тафтлогія.слід читати - сателлітки,на першому слові).

Бо в нас,в Україні ,ну майже ніхто НЕ БАЖАЄ платити за різну дурню що йде по телевізору. Навіть за Квартал 95.

Якому ,до речі, теж зараз дістанеться на горіхи, бо тупий нарід звик все негативне пов'язувати з сучасною владою,і тут він трохи є правим.

Але ж. До біса ті рейтинги Зе! Справа в наріді. Платити він не буде. Навіть якщо і купить тей новий тюнер та картку до нього. Бо платити там нізащо. Була в мене й картка й купа тюнерів,під них. І не одна. Все скінчується тим що одного разу ти пропускаєш - геморну процедуру проплати(дістали ці вже плати-скрізь плати) і наранок-сигналу нуль!

Тоді ти просто перемикаєшся на сусідній телеканал,який станавники, тобі заливають разом з українським пулом каналів і - вуаля! Дивишся БЕЗКОШТОВНІ російські телеканали. А їх там тьма. Особливо побільшало з початком війни. І буде ще більше! Бо то така там шиза сидить. В мізках кремля. Присовокупити до себе Україну. 

Так що - думай-ТЕ!  

---------------------------------------------------

З першого січня (чи дев'ятого,не псувати ж свята рідному наріду) -наші олігархи всіх відправлять до російського телесигналу.

Про це вже сміливо гомонять установщики супутникового телебачення. А ось тут нас попереджали. Щоб потім не казали що то було зненацька.

Ось тут. 

Попереджав і я. Що країна має мати пул україномовних БЕЗКОШТОВНИХ телеканалів на супутнику та на етері. 

Увага. Як це зроблено в росії. 

Щоб росіяни не дивились наші телепередачі про Шустера та Яроша. Тепер будемо це дивитись ми. Російське.

Ось звідки росте в головах вата та дідивоівалі. 

Не інакше як - диверсією національного масштабу це назвати і не можна. Чому ,за рік, держава не знайшла коштів чи пилюліну ,щоб змусити транслювати безкоштовний телесигнал - питання до влади та опозиції(бо вона теж є влада).

Можливо це замовлення кремля? То питання до голови СНБО,який знається на темі. 

Отже.Ще раз. Двадцять (!) телеканалів закодують і нарід перейде дивитись(власне і не припиняв!) - ОРТ ,  ВЕСТІ, З путінською пропагандою про мишебратів та -кримнаш.

Ось так приміром-

Чи таких-

Ну і таке інше. Свят на росії багато,буде що подивитися. 

З чим і поздоровляю. 

Спасибі всем! Особливо депутанам.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma