Enigma Enigma

dvornik_patriot

2019-11-06 06:38:00 eye-2 44   — comment 0

давно збиравсь подарувати

людству та українцям просту,нехитру,методу керування собою. Цілком науковий метод. Сучасний. Навіть кібернетичний.

Від Двірника. Ніякого - ахалаю-махалаю тощо. Не треба вам ворожок та гадалок. Не треба психоаналітиків чи психологів.

Зроби себе сам. Метод простий як двері до Раю. Заснований на вірі. Не на релігії а на вірі. Віра як - кібернетична складова до нашіх Душ та органів. 

До речі,про віру, може хто чув що є такий собі празДнік,в православії(мабуть що МПЦ) як Празднік ікони Казанской Божой Матері. Так ось. З якоїсь легкої руки,чи то лукавої, чи по неграмотності, наш народ , став празнувати - День Казанської Божої Матері. Отакої. Сам здивований. Привіт - СБУ! (Це в стилі питання - звідки в краба палички. Тому ,цілком закономірно запитати - звідки ноги ростуть в цього празника? Не з москви бува. Звідки в Казані Божа матір? Чи не приватизовує ,так собі просто.росія, християнство? Питання риторичне).

Отже ,ми відволіклись. До подарунку. Метода - Як керувати собою просто? Без (ну майже) чужого втручання .в душі та без хімії?

Випробувано на собі. Підтвержено десятиліттями. Потребує масового експерименту. На українцях. Наше.

Отже ,в чому полягає.суть самокерування ,на глибиннім механізмі,кібернетично? 

На старому - доброму методі дохтура (чи не його) Фройда - метод окунання. Поглиблений та розширений ,до меж нашого розуміння та вміння. Адаптований до сучасності та модернізований до версії - +++.

Трохи кібернетики. Все є кібернетика. якщо хтось прослухав мої старі лекції. Думка теж кібернетична. Образи теж. Отже - все є елементами керування.

Щоб посилити вашу віру в кібернетику(а без віри тут ніяк і Бог тут ні до чого) , і віра це теж елемент кібернетики,ось чому Амосов ,в останні роки свого життя ,таки прийняв , в Душу , коньячок та Бога, бо раніше він їх приймав тільки як єлементи чужої Віри, скажу,що Віра то є біо-хімічний процес,який керує нами а ми ним,на рівні Духовних матерій.

Зніму,паралельно , чари з Душі нашої, бо то не є щось святе а цілком собі матеріальна компонента. Яка складається з інформації на рівні клітин та генів.

Отже чари зняли, Віру матерізували, - Душа готова прийняти нову методу самокерування.

Подібних метод є багато. але всі вони кастровані чужими догмами та є куці,бо писалися давно та ситуативно.під різні старовинні ситуації в світі. Тому модернізація з розширенням та науковим підтверженням , надасть нам,людству, нових якостей та осучаснить нашу Віру й Душу, як матеріальний механізм керування та впливу.

Керування та вплив відбувається одночасно -нас на інших та інших на нас,шляхом простого інтерфейсу передачі данних,виражаючись мовою програмістів, тобто - вуха-лапи-хвіст ,ну ви зрозуміли,про що я.

Та годі базікати.,клієнт созрел і просять, вступ затягнувся,клієнт нудьгує. Вибачаюсь.

До справи.

Отже ,в чому .саме, полягає самокерування? В методі погруження. Та не все так просто. 

Якщо комусь видалось це не так сакрально чи геніально,спростую ваш скепсис. Погруження (окунання - українською) може бути різним.

Наприклад - окунути можна в лайно чи в квіти. Зрозуміли різницю та наслідки? Отож.

Тому щоб не тягнути далі,кота за причиндали,скажу - навіщо це потрібно знати? 

Життя несподіване та динамічне. Змінюється воно,змінюємось і ми. Часто ,змінюємось ми першими,змінюючи собою життя. своє та чуже. Кожен крок залишає слід.

Одне необережне слово визиває бурю реакцій. скажи людині - Ти герой , і він твій. скажи - Ти падло , і він твій ворог.

Одне слово а які разючі наслідки. 

Тому ,не дивно. що зміна середовища чи нас самих, впливає на нас та - нас на середовище. Думаю доводів , в правдивості та дієвості методи ,достатньо.

Далі. Що ми можемо в собі змінити та навіщо?

Як я і сказав вище, життя мінливе. часто нагадує нам зебру. З чорними та білими полосками. Про які ми вчасно не узнаємо поки не укунемся в них. 

Настала чорна полоса, чи біла, чи сіра, треба змінюватись і собі. А звички не велять. Інерція мислення -робить нас не тільки слабкими але й стабільними. Як стабілізатор коливань в автомобілі. Дрібниця але суттєва.

Чи можемо ми вчасно реагувати на зміти ситуації ? Ні.

Як правило -життя застає нас врасплох тобто -зненацька. Головне тут - наш розум що може все відладнати. Бажано -розум з філософским мисленням. Проте і це не допомогає. Сам знаю хоча і філософствую. Потрібен час на адаптацію та зтирання нових вражень що вбивають,в прямому сенсі слова. Потрібна горілка,пігулки тощо. Важлива важка праця,щоб відволіктись. Але це все - праця з наслідками. 

Як не допускати важких наслідків та мінізувати їх руйнівний вплив на нас та наше оточення.

Треба діяти превентивно або - вчасно підготувати себе до різких змін. Як це можна зробити?

Ось тут і стає нам на нагоді старий метод - окунання. Є ще один метод - тренировки - окунанням,за для імунітету, але то вже дрібниці. Головне знати та використовувати сам метод.

Як він діє та коли.може знадобитись.

Діє він постійно ,не питаючи нас, застаючи зненацька, та - скрізь і весь час. Тут головне - випередити життя та не допускати йому вас руйнувати.

Прикладів використання його ,теж, багато. Під різними соусами чи обгортками. Їх можна побачити ,якщо роздивитись.

Мій соус простий. Без чар та сучасний.

Отже - випадків безліч коли ми стаємо заручниками раптових змін в житті.

Від тюрми та від суми,як кажуть, не заручайся. Є і менш важкі зміни ,ніж тюрма чи сума. Побутові.

Наприклад -хвороба одного з партнерів , потребує , в іншого, теж зміни поведінки. Статевої. І це не легко.

Або - навпаки. Важка праця чи стреси ,відбивають в нас бажання до сексу,коли, в той час - партнер вас бажає.

Або тюрма, армія, нова робота, нова сім'я тощо.

Все це важко падає нам на плечі ,як випробування,зводить з розуму, пригнічує морально та фізично. Ви починаєте хворіти, втрачаєте вагу та настрій. Відчуваєте себе не комфортно та збентежено.

За словами що я написав ,двома рядками вище, цілі життя, трагедії тощо, які потребують окремих роздумів та слів. Моя мета лишень описати сам метод та як він діє,навіщо він нам та як може нам допомогти. 

Звісно що всі душевні хвороби та травми, ми звикли, вирішувати горілкою та кулаками,для викиду адреналіну. І це добре.

Але є купа ситуацій та людей що не вживають горілки,з різних причин(релігійних чи професійних) або не можуть виплеснути себе фізично бо - робота чи сім'я,діти тощо.

Тим більше що ми всі дорожимо своєю репутацією та статусом а часто важкі часи проходять в нас латентно,щоб не видати себе іншим.

Тому є вправи що можуть безболісно та непомітно змінити нас ,не втрачаючи нашу гідність та статус. Не калічачи себе та інших.

Для наглядності - декілька простих прикладів - як це можна використати та які обрати інструменти.

Інструментом може бути будь що. 

Наприклад - кінофільми, книги,уява тощо. Можливі і бажані - як посилення дії, фізичний контакт з живими людьми. 

Наприклад вам завтра до лав армії, в тюрму чи на важку роботу, а ви морально не готові. З багатьох причин.

Тому треба себе як слід підготувати. почати треба з малого. Шлях в 1000 лі починається з одного кроку. 

Бажано починати готувати себе зарані. За місяць,пів року. 

Перед тим як потрапити в фізично та психічно новий стан - підготуйте себе кінофільмами чи книжками -на тему яка близька до вашого нового життя.

Якщо вам (не дай Боже) в тюрму, краще починати себе готувати - передивлянням фільмів про тюрму. Вони огидні та сумні. Проте це ваша прививка. Згодом ви звикнитесь до теми що вас буде огортати , до стосунків та того стану, до до нового життя. 

Кібернетично це буде виглядати як зміна вашої п'яти чи долоні. Наростуть мозолі та погрубіє шкіра. Самі будете здивовані - звідки воно у вас взялось.

Ваше завдання - стати одним з них. Злитись з середовищем. Стати своїм. Тільки тоді ви будете відчувати себе в безпеці.

Не дай боже - грати в осудженного чи грізного вояку. вас відразу розкусять та зневажатимуть. Але - внутрішньо ви будете готові.

Так само треба діяти й на новій роботі де складні моральні умови праці,тертя з керівниками тощо.

Просто дайте собі час на адаптацію,впустивши в себе нову інформацію. Тай йде ціла перебудова.зародження нового світу. Тому для покращення стану можна вживати різні хімічні речовини.

Інший приклад.

Сімейні стосунки тощо. Часто подружжя страждають непорозуміннями ,набридлостю, одноманітністю тощо. Хворобами одного з двох.

Все це відбиває бажання до сексу,в когось одного або в обох відразу. А життя йде, жити треба та й хочеться. Як відновити стосунки? Очікування ,коли бажання виникне в обох і відразу,може тривати роками. За цей час функції та потяг завмирають та може розпочатись щось недобре. Люди йдуть в релігії, відмовляються від сексу, партнери шукають собі іншої розради, хтось роботу,хтось зраду а хтось і захворіє бо все повинно працювати.

Відновити стосунки легко. Якщо бути гнучким чи розумним. Не лінуватись та не комплексувати. Клин-клином. Подобноє - подобним.

Треба просто впустити в себе секс. Буде гидко. Неприємно. Неначе сам себе насилуєш. Та механізми всі стоять під парами. Нема поштовху. Поволі, день в день,час від часу, мимохідь, впускайте в себе те що було колись. Природа підкаже. Почніть з фільмів. Легеньких. Потім буде вибух. Самі здивуєтесь.

Ще один приклад і до роботи.

Праця. Ми часто не вміємо заробляти гроші. Або працювати вдома. Лінуємось чи не вміємо. Щоб заробляти гроші треба мати мотивацію. 

Це або жадібність або потреба або звичка тощо. Коли їх нема,коли душа бажає порхати а треба важко працювати - окуніто себе в працю. 

Віртуально. Або фізично. Це і самоповага і толк і похвала інших. Це відновлення себе як людини. Змусьте себе стати повноцінною людиною.

Буває - навпаки. Так багато працюють що вже стали імпотентами та насіли хвороби.Інша крайність. Тому - метод працює і тут. Тільки в першому випадку - впускаємо.в Душу, працю а в другому - відпочинок.

Мій тато відповідав,колись, на питання - Що ж робити(коли я лінувався) - Роби що простіше. Або що полегче.

Клли в мене нема бажання працювати чи хандра, а день іде, самоповага втрачається , я починаю прибирати. Саме просте заняття. В гаражі. Там завжди безлад. Мовчки переносиш речі ,з боку в бік, м'язи накачуються кровью, руки сильнішають,мізки насичуються кровію, починаєш думати, заводишся та -не змигнеш,як вже підмітаєш.

А там і до лопати недалеко, автомобіль спустив чи щось потухло, працюєш -не відірвати. Заведи себе сам!

Все взаємопов'язано. Біо-хімічні процеси діють як в автомобілі- причинно-наслідковими та логічними зв'язками.

Це дуже дієво. Колись ,ще в підлітковому віці,потрапила мені книжка Заніматєльная психологія. кажись Перельмана,не пам'ятаю. Одне речення - побудило в мені потяг до самовдосконалення та думок. 

Там було таке. Про значення слів та дію їх на нас.

Всі знають відомий вислів,про дівчину - красуню. - Кров з молоком. Тобто - рум'ні щічки на білій шкірі обличча,викликають в нас милування - здоровою людиною,уява малює інші деталі тіла, гормони грають,бажання росте.

Скажіть ці самі слова - в зворотньому напрямку і ви відчуєте .в собі, огиду та протилежні емоції. Це і є приклад як нами керують та як ми самі можемо собою керувати. Символи та знаки,літери та крапки це є кодові системи.

Слова ці - Молоко з кровью

Бажаю успіхів.

 

 

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma