Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2020-02-20 15:07:12 eye-2 5135   — comment 5

ДБР Зеленського подало законопроект, який відміняє амністію майданівців

Каральний орган Зеленського, де першим заступником директора є адвокат Януковича, подав законопроект який відміняє амністію майданівців. Тому що він заважає плану Зеленського-Портнова визнати події на Майдані "держпереворотом" та посадити тих, хто чинив спротив беркуту Януковича, що розстрілював та калічив українців.

Не просто думають чи обговорюють - ВЖЕ ПОДАЛИ та збираються скасовувати! "Ми розробили законопроект про заочне засудження, який був направлено всім главам фракцій і Денису Монастирському (голова комітету з питань правоохоронної діяльності - ред.). Дуже сподіваємося, що депутати його підтримають", - заявила Венедиктова.

Нагадаю, вчора з'явився аудіозапис де директор ДБР Труба отримує вказівку від довіреної особи Портнова знайти спосіб засудити майданівців - Труба отримує наказ Портнова про притягнення до суду майданівців (Аудіо) . Ось так, після того як Зеленський особисто знищив можливість притягнути до відповідальності вбивць та організаторів масових розстрілів людей на Майдані, тепер він збирається судити  тих, хто чинив спротив вбивцям.

Дуже дякую, виборцям Зеленського.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma