Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2020-01-25 10:04:37 eye-2 9620   — comment 1

ДБР Зеленського веде справу про визнання Майдану як "державного перевороту"

Ну що, дочекались нарешті, у особистій репресивній структурі Зеленського ДБР не зарита за абсурдністю, а повним ходом розслідується  справа про визнання подій на Майдані "державним переворотом". Мало цього, заяви на підставі яких завели ці справи подала контора, де працює адвокат Януковича,а сьогодні перший заступник директора ДБР Бабіков.Очевидно, що результатів цього чекає-не дочекається вся банда Януковича та ого посіпак, щоб повернутись у країну. І ви знаєте, я зовсім цьому не дивуюсь, подивиться лише, як вільно себе почуває Портнов, Лукаш, Королевська, Єфремов та інші партнери та друзі команди Зеленського.

Про існування цих справ в ефірі "Прямого" заявив адвокат Петра Порошенка Ігор Головань.

"Були різного роду заяви. Мова не йде тільки про справи Майдану. Були справи про те, що цей самий Майдан начебто був державним переворотом. Ці провадження є, і вони, по-моєму, є навіть у провадженні ДБР. Я не знаю, чи їх вважають справами Майдану, чи ні. Але заяви подавалися нашими колегами з адвокатського об’єднання Aver Lex, наскільки я читав у свій час в інтернеті. Це те саме об’єднання, де працював цей адвокат  Олександр Бабіков - ред.)", - сказав адвокат.

 Нагадаю, буквально вчора мусора Авакова та дбровці заблокували членів родин Небесної сотні з їх вимогою звільнити адвоката Януковича з посади заступника директора ДБР - Поліція Авакова та тітушки з ДБР Зеленського заблокували родини Небесної сотні та народних депутатів, та не допускали їх у приміщення ДБР (Відео)

 

 

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma