Enigma Enigma

Ігор Бондар-Терещенко

2024-10-05 07:59:17 eye-2 639   — comment 0

Де живуть розпусні хлопці?

Пригадуєте, чим у відомій казці займався Пітер Пен і звідки черпав свою магічну силу? Якщо ні, то варто нагадати, як цей герой тільки те й робив, що залишався все життя підлітком, заманював дівчат у своє романтичне лігво на острові, де мешкав з іншими малими розбишаками, а потім відпускав. І коли після багатьох років знову з’являвся, то зазвичай розчаровано тягнув: "Що ти з собою зроби-и-и-ла? Ти виросла!"

Так ось, тепер ця карма наздогнала його самого - принаймні у книжці Ніккі Сент-Кроу "Розпусні загублені хлопці. Король Неверленду", де Пітер Пен втрачає свою магію, не може літати, а його острів теж вмирає. Річ у тому, що магія малого спокусника викрадена, і тепер він заманює коханих дівчат на їхній 18-й день народження виключно для того, щоб перевірити, чи успадкували вони таємниці, які розкриють, де його магічні сили. І чи вдасться йому врятувати себе й заодно Загублених Хлопців з Неверленду. Хай там як, але ця фентезійно-романтична книжка створена виключно для дорослої аудиторії.18+, а історія, оповідана у ній, занурить вас у світ романтично-еротичних пригод з харизматичними та безкомпромісними героями.

Тож ви зіткнетеся з палкими почуттями, напруженими конфліктами та бурхливими емоціями, що створюють неповторну атмосферу твору. За сюжетом, дочка повії Вінні Дарлінґ, яка віддаючись найкращому квотербеку шкільної команди в кабіні його авто, копіює зірок порно, симулюючи оргазм, чимало знає про свою родину. Наприклад, те, що протягом двох століть всі жінки її роду в цей день зникали. Іноді вони зникали лише на день, іноді на тиждень чи місяць. Але вони завжди поверталися зламаними і навіть божевільними.

"- Де ти була, Вінні? – гукає її мама. - Я думала, він уже забрав тебе і.. - оглянувши поглядом кімнату, вона біжить до найближчого вікна і перевіряє засув. Вона завжди бурмоче собі під ніс за роботою. Пірати, Загублені хлопці і феї. І він. Вона не вимовляє його ім'я, поки не спить, але вночі іноді прокидається і викрикує. Пітер Пен. Маму вже сім разів забирали в лікарню. Кажуть, що вона шизофренічка, як і бабуся, і прабабуся, і всі жінки Дарлінг до неї".

То це правда чи вигадка? У будь-якому разі, ця книжка змінить ваше уявлення про казки назавжди. І хоч її автор черпає натхнення з роману "Пітер Пен і Венді", але його історія явно не для дітей.

 

Ніккі Сент-Кроу. Розпусні загублені хлопці. Книга 1: Король Неверленду. – К.: BookChef, 2024

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma