Enigma Enigma

BlackPR

2020-10-21 11:34:11 eye-2 3504   — comment 4

деЗЕкапітація

 

Декапітація (декапутація) – це дисциплінарний захід, під час якого кожному десятому стинають голову, якщо підрозділ заїздів та втік з поля бою. Застосовувався в Римській імперії, звідкіля й офіційна назва. Окрім того, ця кара була розповсюдженою по всіх країнах, які вели як захопницькі, так і оборонні війни.

Нещодавно у Верховній Раді я побачив лозунг: «НІ! Повзучій ЗЕкапітуляції!» Але він не є вірним. Швидше за все ті, хто написав того гасла, мали на увазі капітуляцію ЗЕкоМанди перед мокшанською еРеФією. Менш вірогідна версія, що ЗЕкоМанда лізе повсюди, де тільки може – наставляючи на провідні посади своїх виблядків, які весело та невимушено зраджують Україну. Бо саме так можна було би зрозуміти лозунга.

Але все, що мовиться або пишеться, треба робити вірно, щоби не було незрозумілого в прагненні написавши те чи інше гасло людей. Тож пропоную відновити справедливість та переписати того лозунга наступним чином: «Прискорити деЗЕкапутацію!»

В такому разі гасло стає ідеологічно та сенсово вірним, бо пропонує після кожного зашквару ЗЕкоМанди проводити декапутацію членів цієї самої ЗЕкоМанди.

Тож зробимо все для того, аби деЗЕкапутація стала тотальним явищем в нашому суспільстві та охопила би й інші промосковські злочинні угрупування на кшталт опзж та «нашого краю».

Ну, і комусь обіцяли рубати руки... Тобто - треба проводити і деЗЕмануалізацію.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma