Enigma Enigma

Александр Федоров

2021-05-12 13:40:36 eye-2 3497   — comment 0

Дипломати Естонії відвідали КПВВ «Каланчак»

Дванадцятого травня дипломатичні представники Естонії на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом Естонської Республіки в Україні Каймо Кууско і постійним представником Президента України в АР Крим Антоном Кориневичем з робочим візитом перебували на адміністративному кордоні з тимчасово окупованим Кримом.

У супроводі начальника штабу Херсонського прикордонного загону підполковника Владислава Кобилякова, дипломатичні представники і Посол відвідали КПВВ «Каланчак». Там вони ознайомилися з інфраструктурою КПВВ, порядком здійснення прикордонного контролю осіб, ознайомилися з порядком функціонування КПВВ, умовами пропуску громадян через адмінкордон та роботою прикордонників в період дії карантинних заходів, умовами несення служби військовослужбовцями і мали можливість пройти шлях, який долають громадяни під час перетину адмінкордону.

Антон Кориневич зазначив, що реконструкція КПВВ з облаштуванням там сервісної зони з надання адміністративних послуг є важливим атрибутом для збереження зв'язку з жителями тимчасово окупованого Криму.

Начальник штабу Херсонського прикордонного загону Владислав Кобиляков зауважив, що КПВВ - це не тільки важливий об'єкт, де здійснюється в'їзд/виїзд громадян, а й місце, де можна особисто поспілкуватися з тими, хто проживає на тимчасово окупованих територіях України.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma