Enigma Enigma

Сергій Григорович

2020-04-26 10:40:44 eye-2 3663   — comment 2

До річниці трагедії 2 мая. Опитування. Хто кого спалив живцем.


До річниці трагедії 2 мая. Хто кого спалив живцем. Опитування/роззомбування.

Зрозуміло, що забита совковщиною мутна полу-свідомість сприймає все. Головне, - повторювати і залякувати тих, хто не погоджується.
Але, давайте подивимось на ситуацію просто і прямо, відкритими очима.
Так патріотичні сили винесли з Майдану широкий досвід постановки вогняного і димового бар'єру.
Коли з будинку профспілок в Одесі почали стріляти, хтось підпалив двері, поставивши тим вогняний і димовий заслон.
Це видно на відео матеріалах з місця подій. Для цього достатньо подивитися одну хвилину наведеного відео 1:46 . (18+ У відео великий обріз-перерва після початку стрілянини з будівлі. десь на 2:18 видно велику зміну на хмарному небі, на той час вже палали і диміли всередини будівлі кабінети від вогнища у холі. )
 


Ніхто ще ніде від підпалу дверей великого будинку не згорів і не задихнувся у цілій будівлі з купою вікон і інших виходів.
Ось відео чому кому і як ставили вогняний бар'єр, щоб каміння згори на голови не кидали (0:41 ніхто не згорів, навіть продовжив кидати людям каміння на голови з вікна):
 


Далі всередині будівлі починає відбуватися щось неймовірне.
Хтось з руськомірних людей підбиває подєльників у будівлі, зносити дерев'яні і пластикові меблі з усіх приміщень і створювати в холі будівлі величезне гігантське багаття. Конкретна група людей всередині це фізично реалізують. Цим вони влаштовують величезне багаття, колективний крематорій, знищення людей у будівлі. Хтось з них ставить до барикади ще і генератор з пальним в баку, розставляють на сходинах каністри з бензином (коли спалахнув зірвався бензин у домі профспілоку миттєво почався крематорій).

Все просто і наочно без усіляких вигадок і побрехеньок. Навіть, без усіляких мотиваційних міркувань про сакральні жертви і знищення документів та свідків, про заклики "рускомірних" організаторів зробити там "Брестську фортецю" і стояти "на смерть".

І так, - як ви вважаєте, хто спалив людей? Той хто підпалив двері? Або той хто влаштував в будівлі гігантське багаття з бензином ?

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma