Enigma Enigma

Тарасенко Анатолій

2020-01-26 17:14:46 eye-2 3250   — comment 0

Добровольців змушують йти на обмін?

Їх змушують, їх катуваннями змушують погоджуватись бути живим товаром для обміну в цій дивній війні.

Взагалі створення обмінного фонду для торгівлі людьми - це окрема і зовсім не досліджена частина сучасних військових протистоянь між різними країнами, віросповіданнями, расами і народами. Як тільки хтось лізе в це затхле болото - так зразу ж наражається на жорстку протидію спецслужб і сильних світу цього. І не дивно: там великі гроші і велика політика, там два кольори присутні - зелений і червоний, долара і крові.

В цьому серпентарії найбільш страждають ті, хто немає грошей і не взмозі бути почутим.

От і наші бійці-добровольці, які пішли в пекло в 14-му, саме зараз по повній програмі отримують за свій патріотизм.

Їх тримають в тюрмах або під домашнім арештом, їх змушують погоджуватись з тим, що придумали так звані слідчі луганської і донецької області під керівництвом матіос-прокуратури (чи кулік-прокуратури, як вам більш зручно характеризувати це жахливе утворення). 

Схема проста: погоджуєшся на обмін - тебе включають у торгівлю. Як там проводяться торги і хто кому скільки і в якій валюті - це відомо лише вузькому колу зацікавлених, але витік інформації з тих тихих кабінетів оцінює одиницю в 50 тисяч американсько-всесвітніх грошей.

Десь - менше, а більше - так в декілька разів. І шансів вискочити з цього колеса для білки практично немає. Або сидиш. Або лежиш. В землі.

Як проходить комунікація з ордло - відомо. Там є свої відповідальні (для проформи) і ті, хто приймає рішення (головні). І включаються монетоприймачі...

Як би зламати цей механізм? Як би позбавити ділків наддохідного бізнесу?

практично не можливо.

Хоча...

Якби люди не боялись сказати правду, то зразу ж замовкли б ті, хто завжди готовий присоромити тебе фразою "ти проти, щоб наш повернувся додому?!"

Я - за. Я - за те, щоб не загинув жоден і війну бачити лише в документальному кіно.

Але це не можливо.

У нас ІДЕ війна. І поки вона буде - поки будуть брудні методи її ведення.

Адже обмін - це лише одна із стадій війни.

P.S. На фото - колишній харків"янин

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma