Enigma Enigma

Костюк Олександр

2019-11-17 18:38:58 eye-2 3562   — comment 2

Досить ненавидіти виборців Зеленського.

Допис буде не популярний. Але маю це сказати.

Досить хейтити прихильників Зеленського.

Роблячи так ми б’ємо мимо цілі і граємо по нотах кремля. Не раз спостерігав в соцмережах, як боти навмисне розпалюють протистояння порохоботи- фанати зеленського. Сам втрачав рівновагу, коли людина тупо повторює кремлівські меми. Але – маємо бути мудрими. Україна в справжній небезпеці.
Наш народ спотворено, знівечено. Віками рабства. І виходити з цього - це пройти довгий шлях. Тим шляхом наш нещасний народ потрібно вести. Але ті, хто назвався очільниками, провідниками вчергове зрадили свій народ. Ті, хто мали вести, просвітляти :журналісти, більшість політиків, "націоналісти", барони, всі ті які мали бути опорою та совістю нації - продалися за кремлівські гроші.
Я не можу звинувачувати бабцю, яка цілий день товчеться на городі, а ввечері сідає перед телевізором. Таксиста, продавця з ринку і т.п. Вони не створені аналізувати, вони зайняті своєю роботою. Вони прості споживачі інформації, яку їм мають давати інші люди. Робота яких - правильне, адекватне формування цієї інформації. Ті, хто називає себе політиками, журналістами, лідерами думок. Ті, хто повинні вести народ. От вони справді винні. Ті, хто маніпулював поняттями, продавався за кремлівські гроші, "мочив" державників, просував люмпенські тези. Це - справжні зрадники, винуватці обману власного народу. Ну і звичайно ворог, який застосував проти нас потужну, ядерну інформаційну зброю. Проти якої ми не змогли опиратися.
Це стратегія кремля - тримати наш народ в стані темряви, неосвіченості, люмпенізації. І саме такі, як Коломойські, Семенченки, Бєлєцкі, Богуцькі, Мосійчуки, Дроздови, Дубінські, Валєтови, Бутусови, Кочеткови, Співаки, Медведчуки, Тимошенкі, Рабіновічі і їм подібні - старанно виконували це завдання. Задурювали народ, грали на низьких інстинктах, впроваджували люмпенізацію. Щоб потім , завівши народ у пітьму, на межу прірви, виголосити головну історичну московську тезу: "українці, як народ, ні на що не здатні. Без влади москви".
Нинішня ситуація, влада крайніх популістів «зелених» – тяжка хвороба нації. І як будь-яка хвороба, спричинена вона неправильним способом життя в комплексі із несприятливими зовнішніми умовами, низьким рівнем імунітету. Всі нації переживали хвороби та кризи протягом своєї історії. І від цієї тяжкої хвороби наша нація або помре, або переживе її, одужає і отримає імунітет. Не треба добивати свій народ, потрібно лікувати його.
Ненавидіти потрібно не обдурених. А тих, хто їх обдурив. Політиків-колаборантів, продажних журналістів, псевдо патріотів, псевдо активістів, псевдо націоналістів, псевдоантикорупціонерів . Ім’я цим бісам - легіон. От у них українська земля має горіти під ногами.
А рядовим обдуреним прихильникам Зе дайте шанс одуматись. Покажіть їм без образ,просто, наочно, страшно – куди ведуть країну. Потрібна просвіта. Потрібна агітація та пропаганда. Кожен темний і обдурений, якого ми не відштовхнули, а переконали – завтра стане з нами поруч.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma