Enigma Enigma

Сергiй Делін

2024-06-16 11:34:36 eye-2 4466   — comment 0

Досягнення на шляху до миру - або до совка?

Знайдіть у цій чудовій, надихаючій картинці одне зайве. Зараз ми її просто тут залишимо, а після, через декілька років повернемося до обговорення. А що як десь звідси воно й починалося?

Це образ – і обличчя України в очах усього світу. І що ще тут можна додати?

Починалося воно добре (як завжди). Правильні слова, натхненні обличчя. Але - совок. І як від нього піти? І чи можна, взагалі?

"Він (Зеленський) додав, що примусити Росію до миру можна двома шляхами. Перший – дипломатичний, другий – міцна оборона й потужна армія. Джерело

Читаємо на білому: примус дипломатично, це вже перший шлях, а армія десь на передовій - тільки другий. Де: в якoї реальності можна побачити цей перший шлях на землі та в результатах?

Що вже вдалося звільнити "дипломатичним шляхом" від РоZZії? Від 2014 до 2024, або від 1992, де він існує той "шлях", в яких реальністях? Ми дивимося не за язиками а за руками, та результатами. Це все ще має значення сьогодні. А чого немає того не вдасться наговорити язиками та щоками. Подивимось та побачимо. Все.

Ось тут увага: пильна й постійна до щік та рук. Тому що для совка підмінити результати на землі якимись каракулями секційної роботи це навіть не топ насолоди, а просто сенс існування.

Совок: нагадаємо і будемо нагадувати, коштував Україні неможливих, незмірних страждань - і всього, що спостерігається сьогодні. Допустити його назад у дім та дозволити йому покерувати ще раз може бути смертельно небезпечним для вільного та демократичного майбутнього України.

Виходить що повертатися до цього питання ми будемо ще неодноразово. Бо шляху до української перемоги через папери, щоки тa язики без кісток у раціональній - не совковій, реальності точно не існує. І тут не треба нічого гадати.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma