Enigma Enigma

Сергій Григорович

2021-10-24 07:57:14 eye-2 4500   — comment 7

Друже, прокинься! Все залежить особисто від тебе! ОСОБИСТО ВІД ТЕБЕ !


Доля країни, життя сотень тисяч людей залежить особисто від тебе! Це не жарт і не істерилка! 
Ти вмієш читати! І ти читаєш! І не тільки ЗМІ олігархів!!!  Це реально зараз, - велика розкіш, бо більшість молоді зараз вже не читає, ... не можуть, не вміють більше пари абзаців ... Дожилися.
Ти бачиш українську блогосферу... ти бачиш тисячі переглядів... Фігушкі! Не сподівайся! Все трошки трішечки ... дуже сильно прикрашено! Немає всього цього! НЕМАЄ! 
Скажімо так м'яко: то "заходять", "переглядають" статті тисячі пошукових машин... 
У нас зараз є тільки маленькі-маленькі читацькі або говорильні гурточки-стенгазетки. 
Орієнтуйся на кількість лайків, на кількість коментарів, можеш помножити цих людей на 10-30... Ото тобі десь і буде реальна ПРАВДА. Немає зараз ніякого "суспільства" в блогосфері. 
От політичні активісти, радники депутатів чи міністрів,... тим щось треба говорити про сьогодення, от вони трохи читають людей в блогосфері. До них трохи-трохи можна добитися через спам їхніх ресурсів у соцмережах. Або, якщо ви вже виб'єтесь в якійсь признані блогери на блог-платформах. Так, вони трохи вимушені читати, щоб не виглядати некомпетентними, неінформованими стосовно того що звучить у блогосфері. Але вони доносять до начальства тільки те, що як їм здається вигідно начальству і тільки те, що вигідне особисто їм самим. Це два дуже щільні та дуже брутальні фільтри. Ну і зрозуміло, що доносять, як від себе, а не як від справжніх авторів. Але це хоч - щось! Хоч якийсь канал.  Більшість політичних активістів і партійних робітничків взагалі нічого ні до кого не доносять. Вони просто читають у блогосфері СВОЇХ ПРИЗНАЧЕНИХ ПАРТІЙНИХ БАЛАКУНІВ, щоб володіти сьогоденню риторикою, повторювати їх по нагальним подіям і процесам. Просто, - як радіо, тільки у блогосфері швидше. І з'являється швидше і читати швидше ніж слухати аудіо.  Щоб "грамотно" заперечувати повторялками опонентів.
Трохи читають люди шанованого віку у провінціях від туги за цивілізацією... І навіть цих людей, - не тисячі зовсім не  тисячі! І перших і других, - не тисячі !!! 
АЛЕ!!! Але є і тисячі, ... людей, тисячі ! У них є акаунти у Фейсбуці, хто більше схильний щось ЧИТАТИ, той саме у Фейсбуці. 
Але багато молоді не хочуть (не можуть) ставити додаток Facebook на телефон,... а "живуть" у Телеграмі. 
Багато молоді в Інстаграмі. Instagram з  фоточок потрохи почав читати і писати. Але, - дуже потрохи.

Так от, до цих людей треба достукатися,... їхній Фейсбук це теж щодена газета, де кожен день від друзів валяться новини, а всі за попередні дні тонуть у нескінченний неоглядній лєнті. Людина заходить раз на місяць бачить тільки за останній день-два. Фейсбук постійно бореться з тими хто намагається їх спамити, тому достукатися може одна людина до 10-20-ти (зовсім не обов'язково знайомих, можна і до незнайомих через повідомлення чи "фб-дружбу"). Український інтернет дуже заререгресований, - менше ніж англійською чи російською переглядів, менше підписок, менше лайків, всього менше, тому і ще менше все показується людям...
Тому для розповсюдження інформації просто необхідна особиста твоя допомога, яка може породить допомогу ще двох трьох осіб і від них  по 2-3. Це за місяць, а за рік вже 20-30 від тебе і твоїх друзів по 20... Є таке дійсно могуче чудо геометричної прогресії. Якщо кожен за тиждень позве двох, і кожен з них по двоє і так далі... То через 10 тижнів вже буде більше 1024 (2 в 10 ступені), а ще за 10 тижнів, - 1 000 000, а ще за 10 тижнів вже міліард !!! Це чудо люди дорослі давно знають, але його треба пояснювати молодим, щоб вони знали, що іноді воно реально працює, щоб вони не зневірялися зовсім. І в нас немає під олігархами іншого шансу, ніж запустити це чудо "геометрії" для спасіння країни.

А в чому проблема? Кажу одразу, щоб ви розуміли. В нашому ідіотизованому суспільстві вже ніяка надважлива науково обгрунтована дуже негайна інформація не доходить ні до суспільства, ні до влади. 
Якщо відгукнеться якась кількість людей, я ще раз вам наведу приклади, пояснення і посилання про те, які страшні експерименти ми проводили з нашим суспільством і з нашою владою у цій сфері, щоб впевнитися, що будь-який серйозний фахівець просто не зможе коли настане критичний момент, нічого донести до суспільства, чи до держави, якщо це не буде якось вигідно олігархам. 
Влада просто не має інтелектуальної сили і компетентності обробляти інформацію стосовно суспільства і країни та відповідно реагувати. А засоби масової інформації,  журналісти вже всі працюють за принципом: "тобі конкретна людина платить гроші, і ти маєш саме ці гроші, саме для користі цієї людини відпрацьовувати".  У людей просто реально немає хвилиночок в ефірах і  місця для статей вкрай необхідних суспільству, ... все зайнято темами, які хоч якось, але рекламують піарять хазяїна-олігарха. Приваблюють публіку трусами-вбивствами-мордобоєм і рекламують, приваблюють і рекламують,  приваблюють і рекламують, ... іншого немає не передбачено бюджетом.
Колись у 90-ті цей принцип з'явився в кіно, коли брутальний кримінальник купив телеканал і це озвучив,... Але зараз вже вся інформаційна обслуга олігархів працює саме так. В це страшно повірити, але "журналістів" абсолютно не цікавить суспільно важлива інформація. Їх цікавить вдала відпрацьовка, щоб помітив хазяїн і підвищив платню. "Суспільне життя" їх цікавить тільки як інформаційний скандальний гучний привід ще трошечки підрекламувати свого хазяїна. Саме тому засоби масової інформації зас р ані тим, яка співачка показала труси, чи хто кого з депутатів вдарив  в обличчя, кого де вбили, що вкрали. Вони у ЗМІ чисто вам крутять  цю лєнту страху, безсоромності та нагнітання тривожності, щоб потиснути ще якусь рекламку свого олігарха чи наближених між вбивствами і трусами. Для реального суспільно важливих тем, подій, ініціатив,  в них немає місця. Навіщо? Їм це не потрібно, не за це гроші платять. Культурне життя підміняється бесідами з тими, кого хазяїн сказав під-розкрутити з оточення.
Все також прораховується, щоб когось не задіти з ким медіа-корпоративна змова у хазяїна ("не чіпаймо один одного"). Критикувати щось печерне хоч в освіті, хоч в медицині, вони не будуть. Навіщо їм дратувати електорат? Вчителі ж впливають на учнів і батьків... вибори незабаром...

Раніше наша країна хоч і у мордорі, але була прикрита тим, що офіційна пропаганда завжди, хоча б на словах, наполягала на суспільній корисності роботи усіх, на суспільній моралі та етиці. Це в нас здохло і вибито після совка,... хороше зникло,  погане залишилося.
Всілякі дурбелики  нарозказують вам, що так "устроєний" капіталізм, і всюди тіпа так,... НІ!!! Так тільки в бананоїдних "республіках" устроєний капіталізм . В цьому сенсі західна цивілізація плотно і надійно прикрита тисячами централізованих і місцевих християнських ініціатив, цінностей та осередків. Достатньо подивитися навіть кіно, щоб побачити, що людське поводження, дружньо-гуманне відношення до оточуючих і до суспільства стоїть на одному з перших місць. У нас просто засохла/засихає гілка гуманізму доброти і суспільних цінностей. Подивіться он, на що перетворилася російське "суспільство". На якусь бидло-ідіото-холує-кримінало-зграю. 
"В нас у Москві стріляли з танків по парламенту і посадили його керівництво в тюрму,... значить Україні - військовий заколот..." 
"В нас професійні військові і ФСБ-шники 20 років при владі, ...-  значить Україні - "військова хунта""... з кондитерів і гумористів 
"Ми не визнаємо і хочемо знищити українство,...-  значить в Україні - "нацисти"... "
Там вже зараз все це - поза межами людського. Людей реально перетворюють в ідіотизованих зомбі. І це неодмінно їх приведе до того, що вони стануть філіалом "Л/ДНР" чи П.Кореї, за нравами та устроєм. Частково вже таке сталося.

Ні це я не хочу міняти тему, я просто коротко показую в який дебілізм йдемо і ми, з цією нахабною аморальною  комерціалізацією суспільних цінностей, інтересів і засобів масової інформації. 
Чому я волаю вже неодноразово, що потрібна значно більше серйозна допомога від кожного з вас, які вміють читати. 
Хоча б по одній годині на тиждень волонтерської роботи в інтернеті для своєї країни... Я готовий навчити, -  звертайтеся! 

Чому саме я? Саме прошу Вас? 
Я у своїх серіях статей за ці чотири роки і показав і довів юридично вже, що державні керівники повністю ігнорують глобальні загрози і інтереси суспільства, які не дають їм особисто великої вигоди. 

КОНКРЕТНО для прикладу, я довів і показав, що державна бюрократія повністю ігнорує таке: 
 - українські вчені відкрили дієвий спосіб боротьби з covid-19 (повністю ігнорується вже більше року, навіть ніхто не спитав про що йдеться)
 - дешевий копійчаний спосіб забезпечити киснем всіх хворих навіть вдома (повністю ігнорується вже понад рік, навіть ніхто не спитав про що йдеться) 
 - продовження московицького совкового повністю неправильного викладання ЛОГІКИ,  МАТЕМАТИКИ, ПРОГРАМУВАННЯ, ІНОЗЕМНИХ МОВ, - "запутаем для хахлов, им это не надо" (повністю ігнорується вже понад рік, навіть ніхто не спитав про що йдеться) 
 - довів що приймаються абсолютно ідіотичні аморальні і анти народні закони і накази! Не тим, що просто це сказав, а тим що це підняв, довів і добився з людьми їх повного скасовування.
 
Вони ігнорують точно їм доставлені і переглянуті повідомлення в АКАУНТАХ ДЕРЖАВНИХ І ПОЛІТИЧНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ, у ЗМІ, до фінансованих розкручених блогерів-журналістів, ігнорують публікації в блого-сфері, ОФІЦІЙНІ ЗАЯВИ І ЗВЕРНЕННЯ по державним каналам зв'язку. Це попри багато місячні намагання досвідчених людей. У українського суспільства  спритними ділками просто вкрадені і засоби масової інформації і держава загалом. У всьому цьому негайно потрібна Ваша особиста посильна допомога. Це вам не утренніки-шоу під безкоштовну музичку якогось олігарха! Для його само-піару. Зробіть хоч щось для своєї країни реальне! Плюньте на всі ці кишеньково-псевдо-партійно  "приналежності".  Це - позапартійне! Абсолютно позапартійне!
ДОПОМОЖІТЬ У СВОЇЙ КРАЇНІ У НАДВАЖКУ ГОДИНУ! СХАМЕНІТЬСЯ!
У НАС ДОХНУТЬ ЗАРАЗ ПО 500 ЛЮДЕЙ В ДЕНЬ! По Іловайску кожен день!
По кожній такій проблемі ми засипали інформерами всі політичні і суспільні і державні організації. Вони кишенькові, вони на таке не відкликаються! Повірте в це, ... в тому числі і ті за які Ви голосували, які Ви підтримуєте...  Я публікував приклади і докази цього.

Люди просто реально мега-розчаровані, бо їм обіцяють у соц-мережах одне, а коли вони пробують, вони бачать у себе 3-5 переглядів... а в кишенькових партіях олігархів - тисячі Вони не знають, як це зробити, щоб це було реально. І для того, щоб нашому випадку щось вийшло, дійсно потрібні загальні об'єднавчі спеціальні грамотні заходи. 

Бо олігархи мають намір вкрасти і соціальні мережі у народу, так само як вкрали засоби масової інформації,... через найманих-підфінансованих розкручених через ТБ-канали блогерів. Хочуть зробити так, щоб за їх "дружніми" блогерами всіх інших просто не було видно.  Хочуть і тут підмінити народу справжню картинку на свою піарну вигадану.

 
 Мою серію статей за останні два роки просто можна читати як захоплюючий брутальний документальний детектив сторінок на 200-300. Як про боротьбу з макаронним монстром державної і журналістської бюрократії, "заробітчан" на суспільних інтересах. Відсотків 80 моїх статей це НЕ ОДНОДЕНКИ, де я просто репощу новину-візію-рефлексію. В більшості, я пишу про проблеми які постійно актуальні, аж доки не будуть перебороті. Я розумію, наскільки вам важко повірити в це, але реально, - засоби масової інформації, ані провладних олігархів,  ані опозиційних олігархів не друкують такого, бо то не буде піарити їх хазяїна. Навіть якщо їм не заважає. Хоча, їм будь який соціальний розвиток заважає. Деякі з них взагалі перейшли в у режим "Чим гірше, - тим краще". Вони люблять лише "себе в Україні". 
 
======== ЯКУ ІНФОРМАЦІЮ ТРЕБА ДОПОМОГТИ РОЗПОВСЮДЖУВАТИ ? ======
Можна, наприклад просто знайти через Google отак з того що вже опубліковано:

Інформаційна допомога Григоровичу

От зараз, наприклад, - Я З ДВОМА ВИДАТНИМИ СПЕЦІАЛІСТАМИ  ВИЗНАЧИЛИ І ДЕТАЛІЗУВАЛИ МЕХАНІЗМ, ЯКИМ ДЕРЖАВИ ЗНАЧНО-ЗНАЧНО В БАГАТО РАЗІВ ЗБІЛЬШУЮТЬ ЕПІДЕМІЮ COVID-19,... і це  можливо і треба негайно припинити. потрібна інформаційна підтримка і  добитися співпраці держави. Незабаром опублікуємо для поширення, якщо найдуться-обізвуться нормальні люди допомогти у розповсюдженні. 
Саме завдяки такому механізму Україна зараз вийшла на перше місце в світі по смертності від COVID-19 в день. 
 Уявіть собі наскільки все катастрофічно, що я зараз ВЖЕ НАВІТЬ НЕ НАМАГАЮСЯ протиснути цю інформацію через якісь петиції чи  звернення до уряду та президента ... Це абсолютно марно. Я документально довів це і показав у серії статей влітку. Там тупо сидить банда яка інформаційно блокує вищих керівників держави.
 Можете почитати в  серії статей "Serhiy Grigorovich Зізнання без каяття. Як ми організували успішну інформаційну атаку на українську державу." (шукайте через Google або тут https://site.ua/serhiy.grigorovich ) Тільки там, здається, в першій частині представлення і про досягнення автора, щоб ви знали, що читаєте не якогось шизофреника чи істерика чи гіпер-аларміста. Якщо знаєте і довіряєте вже, першу частину там можна пропустити.
 
======  ЯКА МЕТА РОЗПОВСЮДЖЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ?  ======= 
Залучення промоутерів активістів на заходи і акції, щоб заставити державні органи і засоби масової інформації таки поважати інтереси суспільства і читати+ретранслювати значну інформацію від фахівців України. А не тільки за грошики піарити і захищати свого "папочку" під приводами мордобить і показів труселів співачок.
 
.... Хотів коротко ... А ще і на другу частину залишилася що написати.

======================================================

Всі статті Григоровича тут: 

Первый открытый публичный бесплатный акт раздурачковывания русскоязычных людей. Ч.1. 
https://site.ua/serhiy.grigorovich/pervyi-otkrytyi-publicnyi-besplatnyi-akt-razdurackovyvaniya-russkoyazycnyx-lyudei-c1-iy36638   

Второй(полный) открытый публичный бесплатный акт раздурачковывания русскоязычных людей. 
https://site.ua/serhiy.grigorovich/vtoroipolnyi-otkrytyi-publicnyi-besplatnyi-akt-razdurackovyvaniya-russkoyazycnyx-lyudei-i04ee4k 

Великий день роздурачковуваня України ! Ч.3. Довгоочікувана головна частина. 
https://site.ua/serhiy.grigorovich/velikii-den-rozdurackovuvanya-ukrayini-c3-dovgoocikuvana-golovna-castina-i7gqq6w 

Великий день роздурачковуваня України ! Ч.4. Довгоочікувана най-най-головніша частина. 
https://site.ua/serhiy.grigorovich/velikii-den-rozdurackovuvanya-ukrayini-c4-dovgoocikuvana-nai-nai-golovnisa-castina-i7kppo3  

МАНІФЕСТ ГРИГОРОВИЧА
https://site.ua/serhiy.grigorovich/virisalnii-bii-z-epidemijeyu-ogluplennya-slovyan-i7p9eep  

Зізнання без каяття. Частина 3 Як ми організували успішну інформаційну атаку на українську державу 
(Блогер викрив як московія розповсюджувала по Україні не правильний математичний довідник.)
https://site.ua/serhiy.grigorovich/ziznannya-bez-kayattya-castina-3-yak-mi-organizuvali-uspisnu-informaciinu-ataku-na-ukrayinsku-derzavu-i73poz8 

9 травня. Підсумки. Таке велике, складне і контроверсійне свято. Як пояснити дітям і прабабусям. 
https://site.ua/serhiy.grigorovich/9-travnya-pidsumki-take-velike-skladne-i-kontroversiine-svyato-yak-poyasniti-dityam-i-prababusyam-i7z8l84 

ТЕПЕР МИ ВИМУШЕНІ ДОКОРІННО ЗМІНИТИ ІСТОРІЮ УКРАЇНИ. МИ МАЄМО ОГОЛОСИТИ ВІЙНУ ПОЛЬЩІ ...
https://site.ua/serhiy.grigorovich/teper-mi-vimuseni-dokorinno-zminiti-istoriyu-ukrayini-mi-majemo-ogolositi-viinu-polshhi-i0kq552  

Чому українці такі тупі? 20-й додаток до Маніфесту Григоровича. 
https://site.ua/serhiy.grigorovich/comu-ukrayinci-taki-tupi-20-i-dodatok-do-manifestu-grigorovica-i7l8k31 

Страшилки про „найкращу“ совєтську освіту.
https://enigma.ua/articles/strashilki-pro-naykrashchu-sovetsku-osvitu  

Зізнання без каяття. Як ми організували успішну інформаційну атаку на українську державу. Частина перша.  (доказ того, що найвищі посадовці України інформаційно заблоковані) 
https://site.ua/serhiy.grigorovich/ziznannya-bez-kayattya-yak-mi-organizuvali-uspisnu-informaciinu-ataku-na-ukrayinsku-derzavu-castina-p-i0e96zj  

Чим мені особисто допомагає Президент Зеленський! 
https://site.ua/serhiy.grigorovich/cim-meni-osobisto-dopomagaje-prezident-zelenskii-iy9plgx 

НЕ ПРОЙШЛО І РОКУ ... ВООЗ ОНОВИЛА РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО НОСІННЯ ЗАХИСНИХ МАСОК 
https://site.ua/serhiy.grigorovich/ne-proislo-i-roku-vooz-onovila-rekomendaciyi-shhodo-nosinnya-zaxisnix-masok-iyqeo2e 

Інші статті Сергія Григоровича.
https://site.ua/serhiy.grigorovich/  
https://enigma.ua/users/serhiy.grigorovich  
https://www.facebook.com/serhiy.grigorovich  

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma