Enigma Enigma

Sergiy Tsyhipa

2019-10-21 13:44:13 eye-2 1249   — comment 7

Дурне поїхало в турне

На інтронізації японського імператора будуть присутні представники 174 держав.

І наш преZEдент там вже є. З дружиною. Як і передбачено протоколом. Проте одне питання мене все ж муляє: а що він там буде робити цілих 4 дні?! З 21-го по 24-го жовтня включно. 


Ну зустрівся з прем'єром, привітає імератора, до їх парламенту попхається і щось бовкне про суспільну співпрацю в області екології, наприклад. З бізнесом тамошнім щось перетре, хоча я й не розумію про що наш гарант буде "терти" з інвесторами, якщо з України йдуть потужні тютюнові компанії.


Все це можна зробити за два дні. Це якщо ти справжній патріот і тримаєш щохвилини ситуацію в країні під контролем. А якщо ти просто поїхав розвіятися та провести якісь міфичні "двосторонні зустрічі" з керівниками іноземних держав, то можна й тиждень шаритися по японіях!

Отжеж, обрали на свою голову трудоголіка!

Хоча виправдання все ж таки є. В один із днів до Токіо може навідатися некоронований імператор Росії Путін. Якщо така подія станеться, то він має обов'язково зустрітися зі своїм молодим агентом впливу з України.

А це геополітично для нас може бути дуже небезпечно. Бо кремлівський карлик на фоні нашого нещастя справжнім велетнем виглядає. В прямому та переносному сенсі.

...Янукович свого часу до Китаю попхався на 4 дні. Але тоді це був вимушений крок, бо він просто ховався від спекотної фази Майдану. А цей чого? Таке враження, що дірвався до безкоштовного. В принципі так воно і є...

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma