Enigma Enigma

Сергій Григорович

2020-05-08 17:37:05 eye-2 3762   — comment 2

Дякуємо Ломаченку, Усику і російським кампанеллівцям за прекрасний фільм.


Дякуємо Ломаченку, Усику і російським кампанеллівцям за прекрасний фільм. 

Проста жорстка передмова: Ну от зрозуміло там: наші, чемпіони, зображають християнські чесноти, смиренність ... А давайте чесно ... два дядечки, обрали шлях - діяч шоу-бізнеса, різновид - мордобой за гроші, основні спонсори - звичайні теле-спонсори (ви їх прекрасно знаєте), у російській екзотиці - Роснефть (зрозуміло для якої реклами). Наступне: створена сталіним у 1943-му році з довірених осіб НКВД "церква", яка рейдернула всі атрибути поголовно розстріляного Московського Патріархату, церква, яка благословляє мародерів і грабіжників Донбасу та Криму, яка благославляє ракети "Сатана" . От такий альянс для зйомок "християнського" фільму до Пасхи. Дивіться самі, як вам краще уявити: що шоумен мордобоєць за гроші рекламує "християнські" цінності ,чи що діячи сталінської "церкви" рекламують мордобой.

Томмазо Кампанелла (1568-1639) у свій час після тортур змирився і погодився підтримувати офіційну  політику влади.
Але робив Він це настільки прямо відкрито і абсурдно, що його "реклама" була жорсткою антирекламою і робив він це свідомо та дуже дієво.
Отож, коли люди знаходяться під жорстким пресом кримінальної хунти, котра навіть багатодітних матерів за лайк чи репост садить у в'язниці, люди вдаються до такого прийому, називається кампанеллівщина.

Фільм, у цьому сенсі, - просто чудовий і його треба показувати усій молоді з відповідними поясненнями.
Перша половина фільму чисто вступ, щоб показати, як і всі гарні, хороші, мирні, скромні. Зомбовочно-трамбовочно-вербовочна. Для реальних виховних цілей її можна навіть не дивитися.
Жорсткий таємний удар під дих криваві кремлівський кримінальній хунті починається у другій половині.
Таймінг не обов'язково відстежувати. Просто прочитайте, і потім подивіться з задоволенням другу половину для роззомбованих мізків. У статті не стьоб, це - реально таке кіно, де Усик, Ломаченко, і декілька московитських діячів грають ідіотів як самих себе.. Боюся, що як "творці" прочитають цей матеріал, - поріжуть, видалять.

На 3:25 режисер навіщось показав якусь дивну поведінку Усика, мабуть, щоб показати, що той знаходиться "під тиском", чи у зміненому стані. 
Десь на 19:55 наш Штірліц у кремлівській секті пояснює, що рускіє вийшли з Київської купелі, підкреслюючи тим що нападати на землі Київської Русі, мародерити Донбас, віджимати Крим, підкреслено за гроші підставного спонсора татарина Малафєєва, це є чистий сатанізм. І що треба жити в мирі, не нападати на Україну, і не грабувати її.
Десь на 21:53 Усик розповідає, як сталінська секта безбожників застосовувала до нього через дим, напої і їжу одурманюючі речовини для зомбування. І натякає як у нього почали рватися м'язи після того як він відмовився говорити на народження з Президентом України. Розповідає як він перед мордобоєм для шоу бизнеса і реклами пива, бере благословення у сталінської секти, яка визнана найкращою у контрабанді тютюнових виробів.
Ломаченко на 22:45 розповідає, як батько вчив його, як можна менше застосовувати фізичну силу до інших людей, і зрозуміло, що після цього він обрав шлях мордобою з маленькими подушечками на кулаках. На 23:15 він пояснює про ліву і праву щоку. І що, коли ворог нападає на твою країну, ... треба брати участь у всяких пропандонських роликах загарбників, і розповідати, що грабіжники-мародери це - наші "брати", і що у такому випадку, треба стати на сторону  того, хто з кулаками нападає на слабкішого. Це по його поняттях по сталінсько-"християнськи"
На 24:05 якийсь черговий діяч, сєкти сталіна пояснює, що сила в немочі, і що нічого не робити, коли нападає ворог, це - "сила духа". На 24:40 він пояснює, що загарбників їх же жадібність і зависть і погубить. Далі розповідає, як у Єрусалимі Ломаченку пояснювали, що треба боронити свою Батьківщину, а не підмахувати загарбникам.
На 27:00 Ломаченко починає пояснювати, що дуже задовго займається мордобоєм, і вже йому у голову не може дійти, що йде війна, і напали на його країну. І що, понять, которих у нього не було у дитинстві, немає і зараз, не входять.
На 27:10 Ломаченко натякає як у 1920-х роках московські сатаністи винищили фізичного християнство у СРСР і весь Московський патріархат, реально фізично, розстрілами, а потім у 1943-му році, коли сталін зрозумів, що за його сатанинські ідеї ніхто не піде воювати, а всі здаються в полон ворогам московських безбожників, він відтворив із довірених осіб "НКВД", спеціальну фейкову псевдо релігійну організацію з атрибутами і нерухомістю минулого розстріляного Московського Патріархату. І що отак Ломаченку підмінили віру і "церкву" на сатанізм, який благословляє на мордобой за гроші і рекламу пива.
На 28:44 Усик одурманено говорить щось незрозуміле про те, якби він хотів відрізати пальці своїм російським знайомим, не дивлячись на національності. Примітно що це якась ліва вставка, і що режисер таке залишив чисто для кампанеллівських цілей.
Усик якось пояснює, що він НЕ спілкується з тим, ким є насправді його співбесідник, а спілкується з якимось у його поняттях "чєловєком". І що він НЕ буде ділити дружбу з московитом з яким їв з однієї миски у дитинстві, бо московське начальство-царі захотіли забрати портфелі у Криму. Хоча перед цим розповідав, що дружба йому важніша ... Я так зрозумів, що це - просто демонстрація ступеня його одурманеності на час фільмування.
На 29:30 Усик пояснює, що якщо в нього сформувалася думка, то зміна поведінки і обставин або нова інформація її вже змінити не можуть. Мабуть, це теж натяк на те що вже дуже довго займається мордобоєм, або натякає на значну одурманеність. Тобто думка якась така, що якщо хтось був гарним хлопчиком, а потім став крадієм і вбивцею, то Усик продовжує його вважати гарним хлопчиком з спільною мискою. Він каже що взагалі не розуміє, чому він має слухати думку когось того, хто намагається її до нього донести, якщо є батя Ломаченка.
На 30:00 діяч сталінської секти несподівано починає говорити про націоналізм. Він явно має на увазі що саме його секта чомусь має в назві національність рпц, а не, скажімо - ПЦР. І цей є прямим жорстким звинуваченням і викриттям сатанинських нацистських  ідей "руського міра" для загарбання сусідніх країн і заперечення існування інших національностей, як пут ином, так і гітлером. Він взагалі часто плутає слова і їх закінчення, щось говорить незрозуміле про нескінченність націоналізму, і що він просувається з Росії в Україну. Він якось розповідає, що людина з точки зору його секти, це "кучка землі", а не "шото-там-такоє". І що гординя пут ина з його націоналізмом про "один народ" виплескується у кровопролиття і взаємну ненависть серед християн. Те, що цей діяч НКВД  намагається показати усім розкоші свого земного існування у кадрі, підкреслено показує його відношення до земного і духовного. Навіщось показується, що нинішній стан війни, епідемій і злиднів начебто саме він намолив у небесах в літаку.
На 32:35 інший діяч секти Сталіна розповідає як під впливом його сєкти гріховні навички не тільки зникають, а й розвиваються. Як у пут ина до грабіжництва і ненависті до Києвської "купелі", так і у Усика та Ломаченка до мордобою з подушечками за гроші.
Він каже що церква з самого початку була народною, чим підкреслює, що самий початок церкви для нього був не за часів Христа і Павла, а у 1943-му зі сталінською "всенародністю".
Далі на 33:50 ще один діяч секти розповідає, що напад на Святу Русь-Україну, і все інше, що творить пут ин, батько тому - диявол. І підкреслює мерзотний людиноненависницький націоналізм своєї секти.
На 35:23 для чогось демонструється стрілка під землю на сході сталінських прибічників.
На 36:10 Ломаченко пояснює, що те що декілька мороканців, які прийшли на змагання українців в Африці, знали щось про Україну, про Шевченка і Бубку, є вирішальним у його світогляді. Він підкреслив, що ті мароканці не назвали йому інших прізвищ. І так мароканці визначили, що більше патріотів України вони не знають, тому Ломаченко подумав, що їх і не існує взагалі. І кожен справжній патріот має зв'язатися з якимось мароканцем і повідомити йому своє прізвище. Щось цим підкреслюється, чи набитість голови, чи кадильно-димокурні речовини, чи таке особе значення мароканців, по сюжету не дуже зрозуміло.
Далі йде якась русько-язична маніпуляція про "патріота своєго отца" для довголіття. Я це сприйняв як просто нагон патріархального абсурдизму для хвилин відео. Апофеоз підхоплює Усик, коли каже, що "брат во хрістє ето - вєра", що слабі люди збиваються в кучку, і що вони збилися в кучку, і що в них немає главного, но батя Ломаченка главний ... Закінчується ця кампанеллівщина, тим, що треба простити ДРУГА, ну а зрозуміло, що вбиці, грабіжники і мародери, які напали на Україну, знищили Донбас, скоїли кривавий розкол у християнстві - не друзі.

Дякуємо олександрам за такі вітієваті, але дуже корисні і виховні кампанеллівські кіно-прийомчики.
Мабуть, цей фільмець - непогана відповідь олігархічним ЗМІ які роблять і розкручують "події" з думок людей з багато-річно набитими головами, або з якихось сектантів НКВДшно-сталіністського присмаку націоналістично-православної "церкви", що благословляє кривавий розбій, мародерство сусідів, мордобій за гроші для реклами пива і контрабанду цигарок.

https://www.youtube.com/watch?v=URGDmfubwEQ&t=1180s
 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma