Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2021-12-01 04:40:11 eye-2 3487   — comment 0

Експертна комісія у США рекомендувала схвалити ліки від COVID-19

Група експертів у галузі охорони здоров'я, призначена урядом США, рекомендувала регулятору таблетки "Молнупіравір" американської фармацевтичної компанії Merck від COVID-19 для дорослих пацієнтів із групи високого ризику. 13 експертів проголосували "за", 10 – "проти".

Очікується, що Управління санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів незабаром видасть дозвіл на використання препарату в екстрених випадках до Нового року. Таблетки Merck стануть першим дозволеним пероральним препаратом для лікування COVID-19 у Сполучених Штатах. До цього "Молнупіравір" вже визнали як ліки проти КОВІд-19 у Великій Британії.

Нагадаю, згідно з наказом МОЗ Україні , у Харкові почалось тестування препарату "Ритонавір" виробництва Pfizer у таблетках по 150 мг. У клінічних дослідженнях візьмуть участь особи, які контактували з хворими на COVID-19. Також затверджено випробування таблеток MK4482-013 виробництва Merck. У них візьмуть участь дорослі особи, які проживають із хворими на COVID-19. Повідомляється, що випробування проводитимуться на базі студентської лікарні Харківської міської ради.

Підписуйтесь на мене у Фейсбук Alex N Alex Noyt

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma