Enigma Enigma

andriy98

2020-10-15 06:27:44 eye-2 405   — comment 0

Елементом агресивної політики РФ є так звана геополітична стратегія Кремля

Серед проблем, які сьогодні надзвичайно актуальні для України, – агресивна політика РФ проти нашої країни, сутність якої полягає у тотальному руйнуванні економічної, соціальної структури суспільства, матеріально-технічної та цивільної інфраструктури України, знищенні її військово-економічного потенціалу, а в перспективі анексії її територій й ліквідації її як суверенної, незалежної держави. Російське керівництво веде добре сплановану, послідовну, потужну інформаційно-пропагандистську війну, спрямовану передусім на ідеологічне панування в інформаційній сфері. Як результат, захищаючи агресивну політику Кремля, російські ЗМІ оголошують на увесь світ, що не Росія, а Україна розв'язала “гібридну” війну. Важливим стратегічним напрямом агресивної політики путінського керівництва є створення на території України потужних сепаратистсько-терористичних формувань, діяльність яких спрямована на дестабілізацію політичної ситуації в Україні, підрив економічної та військової могутності держави. Отже, сучасна політична діяльність РФ є чітко спланована і ведеться проти України з метою ліквідації її як незалежної суверенної держави.

Важливим елементом агресивної політики РФ є так звана геополітична стратегія Кремля. Після проголошення незалежності України і її орієнтації на європейські демократичні, економічні, соціальні цінності, прагнення входження в ЄС, Росія сприйняло це як «тимчасово втрачені території», веде політику, спрямовану на підпорядкування Києва своїм геополітичним, економічним інтересам.

Політичне керівництво РФ і всі ЗМІ ведуть активну підготовку сепаратистсько налаштованих елементів, їх щедро фінансують і створюють на території сходу України незаконні озброєні формування з метою дестабілізації ситуації в Україні. РФ проводить політику, спрямовану на нав'язування народу України, який став жертвою агресії, паніку і зневіру у власні сили. Це прагнення дестабілізувати ситуацію, тримати нашу державу в постійній напрузі, з метою деморалізувати населення загалом.

Агресивна політика РФ щодо України, та її народу – це злочин і ті, хто її проводить, повинні бути притягнуті до відповідальності й постати перед міжнародним судом.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma