Enigma Enigma

goodok

2020-03-30 13:20:04 eye-2 3719   — comment 0

«Гарячі пиріжки з коронавірусом у ЗС України» під соусом сепаратистських ЗМІ та інтернет-сайтів.

З метою дискредитації наших захисників з маразматичними повідомленнями майорять проросійські видання в соцмережах. Наприклад: «Зараженный неизвестной бациллой боец застрелил командира» «Укропы бригады им.Черных Запорожцев заразили около 120 человек мирного населения..», «Госпитализировано с бациллой более 1000 человек». Не дивно, що скоро маріонетки окупантів почнуть писати чергові фейки типу: «инфицированные укропы приняты на лечения в лучшие медучреждения Л-ДНР, нет слов слезы мешают говорить!»

Біда наша в тому, що є достатня кількість аудиторії зазомбованих читачів які хавають ці «гарячі пиріжки» з кремлівською начинкою типу Скабєєвой (позивний «Зливний бачок»), Киселёва («Кислий токсикоман») та інших проплачених пропагандистів. До речі, в «сказочной Дирляндии» можна скоро проводити світову конференцію по обміну досвіду щодо подолання коронавірусу. У них як завжди усе «Тіп-Топ»! Не маючи тестів та кваліфікованних медиків, в «Л-ДНР» немає заражених корононавірусом.

Висновок: маємо достатню кількість зазомбованої або ж довірливої аудиторії. І таких-же ЗМІ, які є зливними бачками фейків та дезінформації.

Але, на відміну від казкових сепаратистських інтернет-сайтів є достатньо офіційної преси, яка щоденно доводить правдиву інформацію щодо протиепідеміологічних заходів Збройних Сил.

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma