Enigma Enigma

vadim galen

2019-11-19 19:27:08 eye-2 3316   — comment 6

"Ген рабства"...

Серед московитського бомоду та лібералів, часто побутує думка, що мешканці Лаптєстану не завжди були нелюдськими виродками та холуями, що це "більшовики" їх зіпсували, а ДО Леніна моксєля були добрими та лагідними і поганих слів нікому не казали.

  Помилково розділяти московитів на дореволюційних та післяреволюційних, це один і той же етнос, етнос асимільованих народів (в тому числі українського), відірваних від свого коріння створінь. Істоти, які не пам'ятають обличчя своїх предків, більш того називають своїми предками ЧУЖИХ для себе людей ! Таким в голови можна вкласти що завгодно і час від часу міняти вкладене. Такими можна керувати легко та весело, ганяти як отару баранів від України та Грузії, до Сирії та Мозамбіку з Венесуелою. І так було ПОСТІЙНО на просторах цієї засраної околиці людства.

  Ліберали не праві, "більшовики" звичайно відшліфували погані риси "богоизбранного народа", але "ген рабства" та звірячої жорстокості був в московитів ЗАВЖДИ, лише завдяки цьому вони і сколотили свою нежиттєздатну недоімперію, ерзац Орди, з якої і вийшов Московський Улус.

  Я не буду згадувати про Казанську різанину Івана Лютого, Батуринську різанину Мєньшикова чи Варшавську різанину Суворова, звернімось до недалеких часів. Ще не було ніякого "Великого Октября" та ЧК, а православні моксєля вже різали офіцерів та "буржуєв" на вулицях своїх міст весною-літом 1917 року. Ще раніше, на початку Першої Світової війни, літом 1915 року "православные" упирі, перебуваючи в патріотичному угарі, кинулись масовано вбивати в Петербурзі німців, "російських" німців. Їх викидували з вікон, їх рубали та різали, іноді розривали руками на шмаття, вбивали всіх і жінок і дітей і старих. В тодішній москальській пресі це скромно назвали: "Грандиозной славянской манифестацией".

  Аналогічна ситуація була з єврейськими погромами, організованими особисто Миколою ІІ (теперішнім "святим" Московії) та його "чёрными сотнями". В тому ж 1915 році відбувся геноцид таджиків, "духовные" чушкарі взялись вирізати місцеве населення, пояснюючи що їм потрібна їхня земля, а самі таджики їм не потрібні. Ще не було NSDAP, а Гітлер сидів в окопах Першої Світової.

  "Стукачество" також давня "скрепа" Чухляндії, з'явилась задовго до вічно живого сифілітика. Тарабанили моксєля багато та натхненно, "не корысти ради", а заради спортивного інтересу та патріотизму. Маркіз де Кюстін, ще в 1837 році був свідком нагородження якоїсь дєрєвєнской баби, медаллю "За заслуги перед Отечеством", особисто імператором Миколою І ! "Заслуга" складалась з того, що жінка видала поліції ВЛАСНОГО СИНА, який втік з рекрутів (армії) додому і здуру вирішив, що мати його прихистить. Вона дуже вихвалялась своєю медаллю, а Кюстін не міг допетрати, як шматок бронзи може замінити жінці власного сина !?

  Ну і про "ген рабства" не "госдеп" придумав, Салтиков-Щєдрін (славетний нащадок ординського роду) писав свої нариси у ХІХ ст. з натури:

" - Любят русские люди бунтовать! Встанут на колени перед барским домом и стоят подлецы! И ведь знают, что бунтуют и всё равно стоят ... " (с)

Стогнучі про "балы юнкеров" та "хруст французкой булки", сучасні московитські ліберали чомусь не згадують ці "дрібниці".

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma