Enigma Enigma

Укроп Укропченко

2020-02-20 14:56:25 eye-2 3534   — comment 1

Генерал Євген Коваль намагається захистити своє бабло і майно від уваги суспільства. Щоб не пояснювати походження статків він увімкнув репресивну машину.

Заступник голови Нацполіції, генерал Євген Коваль, завів справу проти журналістів, які зацікавилися статками його родини, а статків там на мільйон доларів.

Це той самий Коваль, який проводив брифінг із сфабрикованими доказами по справі Шеремета. У результаті Юля Кузьменко, Андрій Антонеко і Яна Дугарь – опинилися під арештом, а поліція і досі відмовляється навіть зріст Антоненка фіксувати бо тоді нитки розповзуться і доведеться якось відповідати за фабрикацію доказів.

Поки справа Шеремета йде до фіналу, де Україна за рахунок бюджету розрахується з арештованими за сфабриковані докази, за перебування за гратами і дискредитацію перед суспільством, журналісти BIHUS.info знайшли купу нерухомості у самого генерала Коваля:
- 4 будинки в курортній зоні Закарпаття;
- понад 8 гектарів землі в тому регіоні;
- понад 40 соток в престижних поселеннях під Києвом;
- окрім того, 12 соток землі під Києвом та квартира у 130 квадратних метрів записані на матір правоохоронця.

Один з маєтків генерала на Закарпатті вже показували мої колеги зі «Слідства.Інфо» - скрін на фото. Сотка землі там коштує 75 тисяч євро! Подивіться ще раз на генеральський будмайданчик.

Загальна вартість нерухомості батьків Євгена Коваля можна оцінити у понад 1 мільйон доларів. Знаєте чого не знайшли журналісти? Не знайшли пояснень законному походженню коштів на ці статки. І що ж робить генерал Коваль? Ви мабуть думаєте, що він надав пояснення? Ніт! Він почав ліпити справу на журналістів.

Мою колегу, Masha Zemlyanska, вже викликали на допит. Цей допит тривав три години. Думаєте поліцію цікавило що ж розслідують журналісти? Не вгадали! Поліцію цікавить як працює редакція, джерела інформації, тобто речі які поліції не стосуються і таємниця яких захищається законом.

Яке резюме? Генерал намагається захистити своє бабло і майно від уваги суспільства. Щоб не пояснювати походження статків він увімкнув репресивну машину.

p.s. У першому коментарі посилання на історію з генералом і bihus.info, а в другому - посилання на розслідування "Слідство.Інфо" про нерухомість генерала Коваля на закарпатському курорті.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma