Enigma Enigma

dvornik_patriot

2020-08-05 07:40:10 eye-2 77   — comment 0

Гібридне інтерв'ю.

Тема стара але цікава. Гіркіна - Гордону. Інтерв'ю ні про що. Але цікаве. Багато чим. 

По перше тим що воно повнісию гібридне,як і вся брехня. Від початку до кінця. Від автора до опонента. 

При чому треба зазначити - Гордона як профі та людину я поважаю і підтримую в його діяльності. Ба більше. Бачу схожі , з моїми, слова та трактування(ніяк не зазіхаю на дружбу чи авторство слів). 

Тим не менш. Згоден з Гіркіним, лібералізм не є панацея, це скоріще лезо. Дітям та дурням - зась. Проте сам Гіркін, схоже вміло ним користується і не поперхнеться, хитра білоруська могда. 

Тому це інтерв'ю, повністю ліберальне, він використав сповна на користь собі. Гордон йому вміло підграв. Не менш хитра могда. 

По при тригодинне інтерв'ю, я там зумів вловити нотки лояльності до Гіркіна,як терориста, мабуть - завбачливо, авось не розстріляє,адже я теж свой і взагалі - реставратор. Вірю що так і буде ,адже ворон ворону око не виклює,домовляться.

Чим це і погано. Бо ,з одного боку - костерять лібералів та ворогів, а з іншого - ніщо людське не чужде. Як Аксьонов,про якого Гіркін знав що бандит але співпрацював.

Що до - "не ліберала" Гіркіна. Користуватись плодами Західного лібералізму , такими як - ютуб, інтернет, вінда, смартфон тощо, це не гріх, а ось простити українцям власний лібералізм - є гріх. Ага.

Хоча згоден, лібералізм людям - як сірники дітям, зайвий. Проте не сприймати його користі теж не вийде.

Але ж не на стільки щоб вбивати за це людей , використовуючи власні бредові ідеї. 

І тільки з цих міркувань , небезпеки лібералізму - не підготовленим глядачам, це інтерв'ю було зайвим. Воно створює убаюкуючий настрій в слухача, довіру тощо. Розстріли вже сприймаються як буденна справа. А захоплення сусідньої країни - як весела прогулянка. 

Зазначу. Гіркіну. Як би ліберальний Захід думав та робив так само то шансів на знищення росії , в нього було б на багато більше. Як що така ціль була. На росії дир вистачало щоб розколупати той гнилий горіх.

Ще зазначу - брехню Гіркіна про небажання кремля захоплювати Україну. Бажання було. І велике. І наративи в путіна схожі - один в один , з путінськими, мовляв - України не існує а є штучне утворення. Це на стільки смішно та шито білими нитками що відокремити тут Гіркіна від путіна, хай як він там не ствержує, не виходить. 

Просто - шансів розвалити росію , після вторгнення військ в Україну , було нга багато більше ніж - гібридно пообгризати їй кінцівки. І це Гіркін не може не знати. Навіть більше. Путін так виграв більше ніж при прямому вторгненню. Виграв для росії. Тим що врятував її від повного занепаду. І це Гіркін теж має знати.

Що до набожності Гіркіна. Бога там нема і бути не може. Бо головна заповідь не виконується. Гординя. Три години - суцільні - Я -я-я-я-я. Нарцисизм. Навіть власну бідність підняв на знамена за ради власного - Я. 

Гординя смертний гріх,що приводить до власної смерті і смерті других. Що власне ми і спостерігаємо. Як людина він вмер. Бо його власне Я затмило розум і він почав шукати смерті на війнах за ради власної слави,хоча б'є себе в груди що слава йому не знайома. Чисто єврейська мудра позиція. "Гроші та слава мені не потрібна бо я самий кращий))" Лукавство.

Гіркінська гординя привела нас до смерті тисяч людей. Затулити цю правду - маячнею про порятунок руських не вийде. На них ніхто не нападав з ножем. 

Про "штучність" України та право росіян на її "об'єднання" з росією. Це взагалі маячня. В яку , до речі, з подачі Гордона, тепер можуть вірити проросійські українці. 

Штучною слід вважати і США, і росію. Бо там теж йшли певні політичні процеси. Які потім були визнані світом. Тому цю маячню використовують рейдери, роблячи копію документів та захоплюючи прохідну з кабінетом директора. Коли підбурять трохи народу проти нього. Один один з варіантом захоплення Крима та Донбасу.

Це сценарій олігархів. Лібералів,до речі, яких Гіркін "ненавидить".

Що до - "сам прийшов та зайняв позиції". "Зіткався з повітря" На Донбас. Ще більша маячня.

Як і його "звільнення" , з ФСБ - рівно за рік до нападу на Україну. За рік до нападу вже розгорталися моб. пункти по всій росії. Росла пропаганда в соц. мережах про "недоукраїну" тощо, яку потім використали роздмухавши 2 мая тощо, щоб швидко набрати добровольців. 

Брехня на брехні та брехнею поганяє. 

пс. Власне про що я? Він використав ефір для закріплення , в головах людей,тези що то така собі - громадянська війна а не гібридна. В якій він головний винуватець і кремль тут ні до чого.

Прикрив шефа по повній. Операція - прикриття. Жаль - мільйони лохів що подивляться , в це і повірять. Тому Гордону сміло можна приписувати співпрацю з ворогом. 

Ось,якщо коротко. Багато є ще чого але і так все зрозуміло. Кремль готує радикальне крило для влади, на випадок його відставки. Можливо і Гіркіна. 

Багато ще що можна коментувати але нема сенсу. 

На місці Гіркіна і путіна я б застрілився,як офіцер. Та де там...Там нема ні честі ні совісті. 

Ось ця гидота- "Купання двох коней у промінях власної слави..." 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma