Enigma Enigma

Лаврін Капуста

2019-04-11 11:26:11 eye-2 4163   — comment 0

"Гладіатори" на стадіоні. Дебати є? Україна - ДЕ?

ГАМБІТАМИ по  ЦУГЦВАНГУ

Що зараз відбувається з Україною? Не смійтеся, теж саме, що сталося із США в 2016 році. Там до влади, всупереч здоровому глузду, з мінімальною перевагою прийшла дуже своєрідна людина, м'яко кажучи.  І тепер вся система противаг, у вигляді Конгресу з двома супермегапартіями, яка в США будувалася 243 роки, зі змінним успіхом бореться з президентом, щоб він не нашкодив. Зокрема - не став би цілуватися в ясна з кремлівським диктатором. 

Чому у них це сталося? Як стверджує американський істеблішмент і практично всі ЗМІ США: через давню дружбу між Трампом і Путіним. Правда ці два хитрих пройдисвіти все зробили як справжні карні злочинці - і комісія Міллера юридично вбивчих слідів їх змови не знайшла, тільки "припускала ймовірність".

Московський диктатор тоді і сказав:   

"Але – опускаючи довгі екскурси – можна говорити, що бити гамбітами по цугцвангу - традиційна російська стратегія, невід'ємна частина російського військового мистецтва".

Якщо переводити з кримінально-вуличного: для перемоги можна застосовувати будь-які методи БУДЬ-ЯКІ! Чим як раз Організована Злодійська Група кремля і "прославилася", як у внутрішній, так і в зовнішній політиці.

ЧОМУ?

Тепер про нашу владу, яка займалася чим завгодно, тільки не стратегічними прогнозами та плануванням, а тим більше не вдосконаленням протидії!

Такі кроки були очевидні відразу після обрання того ж Трампу (як стверджує розвідка США) за підтримки кремлівського мрійника. 

Побічно це припущення про давню підготовку реваншу підтвердив ідеолог і юрист з команди Зеленського – Руслан Стефанчук, сказавши, що команду той став збирати ще рік до виборів - 2019. Хоча журналісти стверджують, що це сталося набагато раніше, коли корупціонер (на думку американського правосуддя) під домашнім арештом в Австрії Дмитро Фірташ вирішив з Сергієм Льовочкіним, Валерієм Хорошковським і Юрієм Бойком виступити єдиним фронтом проти Порошенка – коли той після зустрічі з Фірташем (в квітні 2015) відмовився (по ствердженню самого Порошенка домовленності не досягли, що підтвердили наступні події) від поділу газової труби разом з Кремлем. Доречі, складається враження, що таку згоду давали всі президенти країни до 2014 року; тому й правили… потихеньку.

Тоді ( з середини 2014 року) і можна було передбачити, що програвши у військовій битві і не зумівши захопити всю «Новороссию», Путін через своїх українських симпатиків проведе операцію по інвазійному прирученню повсталої України і прокрутить шахову партію з виборами; спочатку президентськими, а потім, напевно, і парламентськими. Тепер же ми пожинаємо плоди збудованого ворогом «гамбіту по цугцвангу».

В результаті, Гарант Конституції, що відстояв Україну разом з усіма українцями від "великого брата", в ході початкової стадії чергової україно-російської війни, вимушений приймати свідомо програшну для УСІЄЇ УКРАЇНИ вимогу кандидата на пост Президента Володимира "Зе" влаштовувати спільне шоу на стадіоні. Це буквальне прочитання знаменитого Голлівудського бойовика "Гладіатор" (2000г. Режисер Ридли Скотт). Тільки ось хто загине?

Причому ЦВК вимушено нагадати обом кандидатам про дотримання Закону, по якому претенденти на вищий пост країни повинні проводити дебати не перед тисячами, напевно "замовлених" прибічників одного чи іншого кандидата – а перед багатьма мільйонами на Суспільному телеканалі країни. Тим більше можна припустити, що публіка на трибунах виконає заздалегідь розписаний їх штабами сценарій.

Проте справа навіть не в цьому, а в тому, що в результаті аморфної протидії внутрішньої реакції – в вигляді неофеодального олігархату, в українських регіонах прийшли контрреволюціонери до тями після революції і ще більше розширили свій вплив на уми більшості громадян через свої підконтрольні телеканали (у європейських країнах їх називають "болотом"). Воно повністю повірило, "президентові Голобородько", що розстріляв в мріях Верховну Раду, та дало ті чарівні 30% голосів.

ЯК НАЛЕЖИТЬ?

Для того, щоб не відповісти на це просте питання, владі було потрібно тільки одне – грати проти неофеодального олігархату і їх кремлівського «братана» не в шашки, а в шахи. Можна було і не втрапити  в цю безглузду, дискредитуючу країну ситуацію. Для цього потрібно було просто поставити питання – як би повів себе в 2014-19 році   Верховний Головнокомандувач будь-якої іншої країни, що відстоювала свою Незалежність, наприклад, Валенса, Грибаускайте, а раніше - де Голль і багато інших із сталевою волею.

Навіть можна і не приводити їх, як приклад, тому що реалізувати вибори у країні, що воює з РФ та з реально протидіючим внутрішнім ворогом є ЗЛОЧИНОМ або як в нашому випадку - ВОЛАЮЧИМ НЕРОЗУМІННЯМ СИТУАЦІЇ!

ЧИМ УСЕ ЦЕ ЗАКІНЧИТЬСЯ?

Якщо хоч трохи знати історію – а це було в усіх (майже усіх!) революційних країнах Європи і Америки, то послідовність подій не радісна:

Спочатку Революція - потім Реставрація колишньої влади і репресії – у поєднанні з Інтервенцією і війною з агресором – Визвольна війна і нова Революція.

Враховуючи, що, Україна існувала завжди в умовах перманентної війни з Московією, то ця послідовність може бути не лише розтягнута в часі, а і бути такою ж кривавою, як в 1653-1657г.р.; 1917-1920 г.г.; 1933 р.; 1939-1945 г.г. Тому що в Україні вже ніхто не миритиметься з середньовічним рабством, в якому ЗАВЖДИ жили "росіяни".

В Україні вже виросло вільне покоління, яке уявлення не має, що державна влада може втручатися в усі сфери життя і навіть трансформувати мізки в атавізм не потрібний по-справжньому вільній Людині. Тому НІКОМУ знищити Україну не вдасться – може вдасться лише загальмувати розвиток країни в європейському напрямі. Так що, не надійтеся, НЕ ЗАКІНЧИТЬСЯ, поки Україна в повному розумінні цього слова не увійде повноправною державою в Західний світ по-справжньому ЄВРОПЕЙСЬКИХ, ДЕМОКРАТИЧНИХ ДЕРЖАВ!

І ще. Хто з двох кандидатом зможе утриматися на кулі покаже найближчий час.

Головне, щоб прихильність у них до України була сильніша за прихильність до особистих інтересів.

НА ОСТАНОК

Щоб не втрапити в багно виборів з неясним результатом – військовий стан це був (і досі є) єдиним порятунком для України. Тому що програють українці (не електорат) на виборах – втратимо Незалежну Україну, й ще прольємо море крові в боротьбі, що буде далі. Не зараз – так через рік – два – десять – п’ятдесят років.

І ще. Хто з двох кандидатом зможе утриматися на Кулі покаже найближчий час.... і Україна теж.

 

 

 

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma