Enigma Enigma

Сергій Григорович

2020-04-13 12:02:03 eye-2 3493   — comment 3

Глуправління.


Глуправління.

СУБ'ЄКТИВНІ ГІПОТЕТИЧНІ УМОВНІ СУДЖЕННЯ.

Це я вам писав про ідіотизацію суспільства щось? Якось це не пристойно було про таке говорити? 
Постсовковим доцентам і академікам не лічить порочити свою власну систему?
Дехто і дотепер вважає, що ідіотизація на рівні вчителів 4-5 класів, а далі всі розумні?
От вірус підіймає всю цю каламуть на поверхню для огляду. Вірус підкинув все це на вентилятор.

От товариш Зеленський вважає, що це питання переляканих камерою вчителів.
Зеленський: "Окремо, я хочу підтримати наших вчителів з проекту Всеукраїнська школа онлайн. Ви великі молодці! Ви подолали страх телекамер та у короткі терміни стали вчителями для всієї України. Вам вдячні мільйони батьків та школярів за доступ до знань. Помилитись – не страшно.
Страшно – за все своє життя не створити нічого, окрім нечистот. Страшно це бути ніким і самостверджуватись за рахунок приниження інших людей".
Зеленський заявив, що адресує ці слова кожному "хейтеру, який вважав своїм священним обов’язком написати гидоту на адресу українських вчителів".

Ні товариш Зеленський, це не питання переляканих камерою вчителів, бо це Зеленський призначив відповідальних осіб для організації цих уроків. Вони обрали компанії. Це НЕ прямий ефір. Будь яку помилку або оговірку можна легко перезняти. І якби побудована особисто Зеленським пірамідка управління система не складалася з бовдурів/дилетантів/кумів/родичів/знайомих/..., ці уроки мали б перевіряти/редагувати/контролювати/складати/вичитувати колеги, редактори і методисти. Але працює система, бовдур-нероба призначає бовдура-неробу. А людей, які виконують цю роботу з вичитування і перевірки безоплатно, ви називаєте "хейтерами" (ненависниками), ... може то і правда. Тільки треба писати правду - вони ненавидять, коли ідіоти призначають ідіотів на відповідальні посади, та ще і вчать цьому дітей. 
Здається що ви навіть не усвідомлюєте, яка це ганьба. Може вам здається що то просто помилочка у не суттєвому уроці? Ні, ви показуєте дітям і студентам, що при вашому управлінні бути ідіотом на відповідальній посаді це НОРМАЛЬНО. Та ще і те, що товариш Зеленський підтримує/спасає таких людей, коли їх некомпетентність проявилася.
Зараз вже не ті часи, і всі діти знають про всі помилки вчителів з ютуба і телеграм каналів.
Це, особисто ви, товариш Зеленський, створюєте суспільство, де діти ВЖЕ зараз, після ваших уроків, знають, що "найкращі" вчителі - "полудурки". І вони знають, що через пірамідку управління, цих вчителів призначає особисто Президент України через знайомства, бовдура на бовдурі.
Ви, товариш Зеленський, творите історію, отаку от саме історію, вляпану.
ВЖЕ ЗАРАЗ СТВОРИЛАСЯ СИТУАЦІЯ, ЩО ПРИСТОЙНІ ЛЮДИ НЕ ХОЧУТЬ ПРАЦЮВАТИ У ВАШИХ АДМІНІСТРАЦІЯХ, ЩОБ НЕ ЗАПЛЯМИТИ СВОЄ ІМ'Я .   У ВАШИХ АДМІНІСТРАЦІЯХ СТРІМКО ОБІЙМАЮТЬ ПОСАДИ АБО БОВДУРИ, АБО О НЕПРИКРИТІ ВОРОГИ УКРАЇНИ ТА КРИМІНАЛЬНИКИ/КОРУПЦІОНЕРИ.
Люди обрали не Зеленського. Зеленський абсолютно не розумівся на державному управлінні на час виборів. Але багато людей повірили, що Зеленський зможе зібрати нормальну пристойну команду, яка буде вести Україну до цивілізації. Така команда була представлена, і люди обрали Зеленського з командою. Зараз всю цю команду, яку обрали люди, Зеленський розігнав. І набирає ворогів України ... Зараз Зеленському просто прямо і наочно, на прикладі оцих уроків, показуют,ь що Зеленський створює звіт полудурошного ідіотизму, ... навіть на рівні для 4-5 класу, що вже казати про те, що складніше?
......
- запуск тисяч потенційних переносників коронавіруса з Європи без належного обсервації, під "особисті зобов'язання" і якісь клоунські ролики з подарунками годинників У Ново-Санжарах,
- створення обсерваційних центрів для розбігання прямо в центрі столиці держави,
- ігнор фільтрації блатних з Куршавеля,
- ви зупинили економіку всієї країни для "карантину"/зубожіння, і, при цьому, дозволяєте публічно і масштабно розповсюджувати у центрі Києва вірус московській "церковній" організації Сталіна, створеній у 1943 р. з довірених осіб "НКВД" на підміну повністю винищеного розстрілами "московського патріархату рпц"
- ...
Зеленському ще не здається, що він з новою "командою", яка ніким не обиралась, веде гібридну війну проти України?
Зеленський не тримається за посаду?
Він не вважає що посадовці які публічного і аргументовано звинувачуються в корупції, мають бути тимчасово відстороненні від державного управління?
Він не збирався, як у його оточенні з'явиться корупція подати у відставку ?
Він нікого не обманув обіцянками ?
Як називається зловживання довірою ?
Йому не соромно перед дітьми, за те на що він перетворює країну ?




 

"МАЮ ПРАВО НА ПОМИЛКУ! " - так треба забитися на задню парту, і проходити класи по 2 рази, а не пертися до дошки, ще і намагатися підмінювати вчителя. Ці люди свою улесливу корпоративну солідарність до десятка своїх некомпетентних глупих "управлінців-босів", намагаються видати за турботу, навіть не про пятьох їми ж призначених безтолкових вчителів і ледачих менеджерів, а до "вчителів" якби "взагалі".

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma