Enigma Enigma

Юрко Антоняк

2019-05-10 22:20:54 eye-2 12717   — comment 15

Гопник з кварталу - маска грядущого хама

Новообраний сьогодні переплюнув самого себе зверненням до нардепів. Йому, вочевидь, сценаристи написали текст в стилі квартальних приколів, де аж кишіло перлами відвертого хамства. Той самий виродок, який порівняв Україну з німецькою порноактрисою й досі навіть не подумав вибачитися, на цей раз уявив себе її повнопраним сутенером та обізвав номером в єгипетському готелі, з якого попередній мешканець тирить рушники й тапочки. Ще й обізвав того, чиє місце поспішає посісти, кульгавою качкою.

Так він собі, видно, уявляє керівництво державою та обов'язки Президента. Здавати номер разом з персоналом погодинно багатим папікам, черга яких вже сидить на чемоданах і жде - не діждеться заповітного квитка. Вони й підганяють свого шниря - давай вже, мовляв, пошвидше, не терпиться, аж слина тече!

З тої нетерплячки головний клієнт навіть обмовився, що зовсім не проти, як у 17-му, віддати наложницю на глум п'яній матросні, допустити до виборів московських убивць із лугандону і разом з ними та московськими паханами грабувати й мародерствувати.

Ситуація до болю починає нагадувати Київ напередодні навали муравйовської орди. Тоді також частина міщан, задавнена в московській мові та культурі, з ненавистю споглядала на "зарвавшіхся хахлов" та синьо-жовті знамена, інша - влаштовувала заколоти, очікуючи соціально близьких братьєв з півночі, і мріючи дорватися до грабежу "награбованого", ще хтось просто байдуже спостерізав, міркуючи, що "гірше не буде". А Центральна Рада переймалася внутрішніми чварами, соціалізмом  та демократією, не розуміючи, що вона може мати сенс тільки в незалежній та стабільній державі.

Ніхто й не думав, що стане жертвою кривавої різанини та розгнузданого грабежу, поки сам не лягав роздягненим трупом  десь на Печерську чи в підвалі чекістської катівні.

Той, хто думає, що часи надто відрізняються, забуває про одне - людська природа не міняєтьсяя тисячоліттями. Інстинкти тітушні, яка вбивала наших побратимів у Маріїнському парку та беркутні, яка холоднокровно розстрілювала, як у тирі, на Інститутській, нічим не відрізняються від спонукань та поведінкових стереотипів красноґвардєйцев чи лугандонських бандюганів, які вже встигли скуштувати крові.  Звіра заганяють в клітку тільки суспільні обмеження та страх неминучого покарання.

Тому елементарний інстинкт самозбереження мав би підказати депутатам максимально пригальмувати апетити ЗЕкоманди шляхом жорсткого виконання регламенту та норм чинного законодавства, прийняти закон про імпічмент, виступити реальною противагою нахрапистим хижакам. Не вестися на обіцянки захланних переможців, а забезпечити проведення чергових виборів, як вільних та демократичних. Активній же ж частині суспільства - усвідомити масштаб навислої загрози, обмежити персональні та партійні амбіції і максимально консолідувати проукраїнські сили в протистоянні реваншистам та для отримання у Верховній Раді нового скликання стійкої державницької більшості.

P. S. 

Zinoviy Huzar 

БлаЗЕнь знову плюнув на Україну, в контенті останнього відеоЗЕвернення до ВРУ, не вибачившись за порноакторку, тепер порівняв Україну з "номером у єгипетському готелі"... А дешеві порівняння виконання обов'язків Президента із крадіжкою тапків у готелі, як раніш Томос з термосом... Це після попереднього скиглення, хочу булаву...
Сьогодні клоун, який виграв вибори завдяки брудним технологіям, який нічого не зробив для України, взяв і макнув всіх парламентаріїв в насправжнісіньке лайно. Яка зневага до всіх інститутів влади. Мені його аж шкода... він вже так відчайдушно клянчить ту булаву..., це так як мавпа з гранатою. Ото бідолашне... Воно ще від цицьки олігарха не відірвалось, а вже раду розпускає !
ЗЕ і його спонсор спішать розпустити парламент, аби Український народ не встиг прозріти і зрозуміти, кого він обрав.

"Україна - це не номер у єгипетському готелі, як здається пану Зеленському. Передача влади – це складний і відповідальний процес. І Петро Порошенко прагне здійснити його згідно європейської традиції, так як це прийнято в демократичних країнах", - повідомили в АП

"Відтак, в команді Петра Порошенка не сприймають жодних претензій щодо нібито затягування інавгурації. Водночас вважають позитивним сам факт того, що обраний президент порушив, нарешті, монополію Ігоря Коломойського на публічне формування порядку денного нової влади і хоча б у чомусь продемонстрував власну позицію… Можливо навіть без консультацій із їхнім спільним адвокатом"...і підтверджує своє запрошення Зеленському, озвучене ще 30 квітня - не чекаючи інавгурації, провести зустрічі для того, щоб обговорити найважливіші питання життєдіяльності країни, рівно як і будь-які інші питання, пов’язані із передачею повноважень і відповідальності. 

А люди пропонуть...на 32 травня кенгурацію!

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma