Enigma Enigma

Alex Tkach

2019-08-30 19:31:25 eye-2 820   — comment 13

Гошин заповіт

Мовою оригіналу:

– (1) У Коломойского есть компромат на Зе, поэтому Зе в жопе

– (2) Важко уявити, який ще може бути компромат крім тих, що всім відомі. Для зебілів не існує компромату.

– (1) всё зависит от ситуации, даже Зе-билы это понимают достаточно искры

(2) На марші ветеранів мені здалося, що кинув би хтось гасло "Київ, вставай!", загули б дзвони Михайлівського монастиря – і піднялась би вся Україна. До речі, Кравчук це відчув.

(1) только так будем их контролировать, главное что-бы они об этом знали и помнили ...

............................................................

(3) Возможно,да !!! …но думаю, это не произойдёт теперь никогда. Всё таки 73% выбрали его....зелю

(2) Не 73%, а 45% всіх виборців. І ці 45% не спроможні вийти навіть на Зе-шоу, що там казати про опір! Насправді, народ сьогодні – це 15%, які готові захистити Україну. Можливо, 2% – це мало, але, коли на Майдан виходить мільйон (2,3%) мало не здається.

Не зважайте на кількість, зважайте на якість, – тільки сьогодні я зрозумів, що мені доводила молода ворона, про яку я написав оповідання "Гоша". Я назвав його Гошею, бо, здається, то був молодий самець. Наведу цитату з того оповідання:

"Так от того дня Гоша вродився нізвідки, поки я роздавав сухарі голубам, і почав з цікавістю спостерігати за процесом. Мабуть, намагався зметикувати, що ж я роблю. Здогадавшись, що я "хочу зібрати голубів до купи", Гоша вирішив показати мені, як це робиться. Він побіг по колу навколо голубів, як сторожовий пес, хапаючи дзьобом за хвости тих, що відійшли далі. За мить всі голуби стояли щільною юрбою в центрі кам'яного майданчика, а задоволений своєю роботою Гоша весело дивився на мене".

Через декілька днів після публікації оповідання, я знайшов Гошу мертвим біля поїлки. Хтось його вбив чи він сам помер від якоїсь пташиної хвороби, – не знаю. Схоже на отруєння. Але коротке Гошине життя не було марним хоч би тому, що він показав мені, а я переповідаю вам, як треба керувати інертною більшістю ("шлунком нації"). Роздача хліба – теж підходить, але Гоша показав кращий спосіб.


                               Гоша

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma