Enigma Enigma

Сергій Григорович

2020-06-08 03:52:25 eye-2 4239   — comment 8

Гриф "Абсолютно таємно". COVID-19. Читати тільки особисто Міністру охорони здоров'я і Президенту України. Іншим читати забороняється.


Гриф "Абсолютно таємно". COVID-19. Читати тільки особисто Міністру охорони здоров'я і Президенту України. Іншим читати забороняється.

Міністр охорони здоров'я Степанов: "Вважаю, що нам вдалося уникнути піку епідемії. Під піком ми маємо на увазі стан і кількість хворих, при яких наша система охорони здоров’я і медичні заклади будуть просто не в змозі впоратися із кількістю пацієнтів і надавати кваліфіковану медичну допомогу. У нас цього не відбулося і кількість заповнених ліжок у нас не більше 15%."
(13 ТРАВНЯ 2020, СЕРЕДА, 08:57 https://ukranews.com/ua/interview/2375-maksym-stepanov-treba-perestaty-znushhatysya-nad-medychnymy-pratsivnykamy)

Абсолютно таємно повідомляю Вам, що поняття "пік епідемії" має трошки зовсім інше значення.

Вам писали що стратегія ховання страусової голови у пісок не допоможе.
Наприклад, я писав, отут:
https://enigma.ua/articles/koronavirus-epidemiologiya-ochima-bovdura-7-spodivayusya-shcho-bude-dosit-prosto-i-zrozumilo-vsim
"Ви прийдете до 24 квітня з зубожілим, криміналізованим, розлюченим населенням. І ще декілька разів перенесете дату кінця карантину. Бо в медицині у вас буде тільки збільшуватися бардак, і майже всі лікарі вимушені будуть самоізолюватися аби не стати супер-розповсюдниками.
Це ваш дуркуватий клоунський шлях в нікуди, до краху, до безцільного шкідництва."
Відкрити публікацію 
І стосовно "бовдура" там я мав на увазі зовсім не себе.

Я розумію що рівень оглуплення і ідіотизації, такий що Вам здавалося, що я несерйозно, знущаються над вами. А воно, бачте, - така дурня, що я вам писав просто і прямо, і чесно, що воно так буде, і воно таки  так саме і сталося.

Процент захворілих медиків у нас один з найвищих у світі.
Але тут вже Ви нам кажете, що епідемія СТРАУСИНИМ ЧУДОМ БУБОЧКИ не зупинилася тому, що населення не виконує ваші "благіє пожеланія" ВОЗ. От я чесно кажу вам, я не виконую. Я не чхав, як рекомендувала ВОЗ у згін ліктя, .. соплей не було, ... та і кофту було б шкода ...

Ви знайшли чудовий хід, сказати що організовані вами страусині карантинні заходи не допомогли, не тому, що вони і не могли допомогти, про що вас прямо попереджали. А ...: "В Україні ж останні тижні спостерігалась позитивна динаміка захворюваності. Але останні дані та легковажне ставлення до власної безпеки громадян — тривожні."
https://www.facebook.com/maksym.stepanov.official/posts/705923513283980

Це просто філологічний винахід чи відкриття! "останні дані та легковажне ставлення до власної безпеки громадян"! Тіпа винуваті або "останні дані", або громадяни ...
Це в ситуації, коли підлеглі вам лікарні є центрами супер-розповсюдження і кожний п'ятий захворілий є медпрацівником! ... "легковажне ставлення до власної безпеки громадян"!

Бо ваш план реально був ідеальний: "просто перестать жить, и вирус... остановицца"!  Зрозуміло, що тільки "останні дані і легковажне ставлення" могли завадити такому геніальному плану.  Чи може тому, що не подивилися в очі пут ину ?

Тепер останнє і на цей час головне. Вас звинувачують, що ви закупили вдвічі дорожче захисні костюми для медиків.
Так от цей нахабний напад можна легко розбити наступним.
Тільки я одразу попереджаю. Мої слова знов будуть здаватися не поважними, брутальним, смішними, трольними, лольними.
І ЦЕ АБСОЛЮТНО ТАЄМНО!
Але проблема в тому, що вони знов, блін, дуже неприємні, але серйозні, реальні, науково-обгрунтовані, ...
Ці костюми, взагалі, як від дурної дитини, яка їх побачила в кіно, і застосовувалися вони там у кіно зовсім в інший ситуації, й абсолютно для інших цілей. Тобто, як би сказати пом'якше ... Вони марні... Від них ніякої користі і швидше за все, - тільки шкода. Ви самі прекрасно це бачите по тому, що кожний п'ятий захворілий, це медпрацівник. По тому, що лікарні стали центрами супер-розповсюдження вірусу.

Ні? Не віриться? Не зрозуміло?
Нумо спробуймо так-от на рівні третього класу школи ...
1. Вірус 99.9 відсотків передається через голову костюм тут ні до чого (окрім подряпин на відкритих ділянках тіла).
2. Вірус це мікро-крапелька жиру. Зайшов до хворого, ця крапелька попала на целофановий костюм. Виходиш. Целофановий костюм тільки збільшує імовірність рознесення цих крапельок іншими приміщеннями на інших людей і предмети. Костюм з тканини приліпив би, абсорбувати вірус у себе. Вірогідність шкоди і рознесення в нього менша.
3. Пластиковий костюм значно більш уразливий від подряпин, як при носінні, так і при обробці.
4. Ви ж не подумали, що хтось буде з медпрацівників при переході з однієї палати з хворим до іншої, кожен раз, на вході/виході перевдягати новий чи дезінфікований костюм? Тобто, простим людям зрозуміло, що коли вони бачать людину в такому костюмі, то це - небезпека. Він потенційно звідкілясь приніс віруси на цьому костюмі. Віруси які будуть легенько здмухуватися щонайменшим рухом повітря.
5. Кожен хто був у лазні, знає що людина спокійно переносить якийсь час температуру повітря у 100 градусів. Це простий і очевидний вид знезараження одежі і тіла від вірусу. Цей спосіб найдешевший і найшвидший. Якщо Ви до сих пір, вже при виході з карантину, цього не знаєте, то ми використовуємо цей засіб, простий міцний фен, або промисловий фен. Ваші целофанові костюми просто поплавляться вони у цьому плані негідні. А бавовняна одежа проходить таку обробку за 2-10 секунд легко, зручно, дешево. ЇЇ після цього не треба сушити. Взагалі не треба перевдягатися.
6. Малий термін придатності пластикового костюму.
7. Тканину на відміну від пластику можна просочити захисним розчином.
8. Так вірус, зачепився за халат чи одежу, і потім впаде на підлогу, чи здохне. А з костюмом є ще процес перевдягання/знімання, де працівник має більший шанс його вдихнути, розтрясти у повітря, мабуть, що не у великому приміщенні для роздягання.
9. Стосовно дезінфекції, пане міністр, Вам могла б "цілком таємно" сказати будь-яка санітарка, чим відрізняється обробити паром, або гарячим повітрям бавовняний костюм, від купання і сушіння пластикового костюма. Або, якщо він одноразовий, наскільки реально його викидати після кожного вхожу/виходу у КОЖНУ окрему кімнату з хворим. Ааааа, Ви ж їх купили не дорого, по 400 грн.?
10. Про те, як вже інфікований мед-працівник оршує Ваш костюм вірусами при вдяганні, а потім йде ним трусити по палатах Вам пояснювати треба?
11. Процедури з вдяганнями, зніманнями, обробкою, зберіганням цих костюмів беззаперечно є додатковим фактором ризику зараження. Такі костюми мають сенс тільки при обов'язковій обробці ПЕРЕД зніманням у гіршому випадку, а у кращому після кожного входу/виходу на кордоні безпечної і небезпечної зони.
12. Носіння таких ізолюючих костюмів з кіно має сенс тільки у випадку: дезінфекція, захід у зону, дезінфекція, вихід з зони небезпеки. Я ж сподіваюся, ви розумієте, що це зовсім не наш випадок? А для чого, ви тоді купляли ці костюми? Та ще і вдвічі дорожче ? Щоб увійти з Бубочкою в історію "апофеоз безглуздості". Безглузді Санжари, безглуздий карантин, безглузді костюми, ...? А госрезерву-то немає !!!

Чи просто ті костюми для того, щоб всі були схожі на Пут Ына ? Може ще кожному по батіскафу? По дельтаплану? По тигру? 
Сенс ізолюючих костюмів при covid-19 не у захисті, як в кіно, чи як у Пут Ына, ... а у НЕ ПЕРЕНЕСЕНі вірусу з місця  на місце, з кімнати в кімнату, від хворих до здорових... І сам пластиковий костюм цьому майже не допомагає, від слова НІЯК.

Все, кінець, режим секретності закінчився. Далі можна читати з відкритими очима.

Читати більше публікацій цього автора 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma